Nieuw in het gamma: deurcommunicatie, schakelaars, stopcontacten, USB-laders en drukknoppen.

13/05/2019

Enkele weken geleden bracht Niko een nieuwe videofoon op de markt. Steeds meer is er vraag naar een buitenpost in zwarte uitvoering. Met haar nieuwe videofoon komt Niko daarmee tegemoet aan een vraag in de markt. Deze videokit bestaat uit een videobuitenpost, een toegangscontrolemodule met geïntegreerde voeding en een videobinnenpost. Twee draden volstaan om alles aan te sluiten.
 

De toegangscontrolemodule streamt live video naar je smartphone (Android of iOS). Je kan dus om het even waar in de wereld zien wie aan je deur staat. Je kan natuurlijk een deurslot aansluiten op deze videofoon waardoor je ook met je smartphone je deur kan openen.
De compacte videobuitenpost is uitgerust met een HD-camera, microfoon en luidspreker. De camera met ingebouwde infraroodleds garanteert een betere zichtbaarheid ‘s nachts.
Wil je de buitenpost personaliseren, dan kan dat met een naamplaatje verkrijgbaar in graveerbaar plexiglas.

Legrand Valena

Legrand lanceert een volledig nieuwe gamma schakelmateriaal (stopcontacten, drukknoppen, data en tv stopcontacten,…).Het gamma “Valena Next” biedt op functionele en innovatieve oplossingen voor de hedendaagse woning. Het eigentijds design van de 8 verschillende afdekplaten zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

De verchroomde rand van de afdekplaat reflecteert de kleur en structuur van de muur en creëert zo een verrassende optische illusie.

De Valena serie komt in drie uitvoeringen: wit, aluminium en zwart.

Enkele leuke hilights uit de Valena Next serie

Vlakke stopcontacten, een combinatie van een esthetische vlakke contactdoos en een USB type C lader, een nieuwe USB-lader en de compacte drukknop module met meerdere functies in een enkel mechanisme: lees er meer over op het artikel op onze site.

Keuzestress? Laat je bijstaan door een van onze Ruban coaches! Wil je meer weten hoe aan de slag te gaan met electriciteit? Download dan het handige handboek hier.

Neem even contact op of vraag ineens je offerte aan.

 

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.