Atelier Knauf: word een echte pro met tutorials en video’s!

Gepubliceerd op 27 September 2019

Een kamer in tweeën delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten, … Dit zijn slechts een aantal van de klussen die je zelf kunt uitvoeren dankzij het nieuwe platform www.atelierknauf.be! Eind september 2019 werd dit initiatief van Knauf gelanceerd en worden hoogwaardige tutorials in de vorm van teksten en video’s aan de particuliere klant aangeboden.

Handig klusadvies

Als je zelf gaat klussen, ongeacht of je een professional bent of niet, heb je advies nodig. Daarom heeft Knauf besloten de doe-het-zelvers een handje te helpen met een platform met tutorials en video’s. Maar hoe onderscheidt dit platform zich van andere tutorials op de markt?

Eenvoudige tutorials gemaakt door pro’s

Alle tutorials op de site van Atelier Knauf zijn bedacht en goedgekeurd door de zeer gerenommeerde technische dienst van de fabrikant van bouwmateriaal. Struin niet langer forums af op zoek naar de meest betrouwbare informatie om zelf te kunnen klussen. Op Atelier Knauf heb je de garantie dat je gebruik kunt maken van adviezen van professionals.

Volg de handleiding

Elk thema is verdeeld in duidelijke stappen om het je makkelijker te maken. Een voorbeeld: om een douchewand te betegelen zal de tutorial je uitleg geven aan de hand van 11 eenvoudige stappen. Van het voorbereiden van het tegelwerk tot het mengen van lijm en het snijden van tegels, alles wordt op een eenvoudige manier uitgelegd om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Voor de doe-het-zelvers van alle niveaus

Het maakt niet uit of je een beginnend of gevorderd doe-het-zelver bent, je vindt altijd een tutorial die geschikt is voor jouw niveau. Elke tutorial is namelijk gerangschikt op moeilijkheidsgraad van 1 (makkelijk) tot 3 (moeilijk). Op deze manier kun je snel beoordelen of je ervaren genoeg bent om het werk uit te voeren.

Tekst of video? Aan jou de keuze

Wil je leren om gipsplaten te voegen? Dan staat er een korte video van 2 minuten voor je klaar. Wil je liever een tutorial bekijken waarin alles stap voor stap wordt beschreven in de vorm van een tekst? Dat kan ook.

Download je persoonlijke “shopping list”

Ben je er klaar voor om met het klussen aan te vangen? Zo ja, download je boodschappenlijst om te weten welke producten en gereedschappen je nodig heeft om het werk zelf uit te kunnen voeren. We maken je het leven graag gemakkelijk, zelfs op het moment van aanschaf in de winkel.

Ben je er klaar voor?

Ga dan naar de site www.atelierknauf.be om aan de slag te gaan met je projecten! De toegang tot het platform is volledig kosteloos en de inhoud wordt voortdurend uitgebreid.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan