Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Gepubliceerd op 04 February 2019
zelfbouwdak openvouwen

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!

Gemakkelijk zelf geplaatst

Zelf bouwen geeft veel voldoening. "Wat je zelf doet doe je meestal beter", zou Roger van Dobbit TV zeggen. Met behulp van een handig zelfbouwpakket breng je je project tot een goed einde. Zo’n pakket is er ook voor je dak. Geen ervaring? Niet nodig, EPDM op je plat dak leggen is eenvoudiger dan je denkt! Ontdek hier het zelfbouwpakket en vraag je gratis brochure aan

Fikse besparing

Waarom kiezen voor zelfbouw? Plaats je je dakbedekking zelf, dan bespaar je sowieso 100% op de plaatsingskosten. Je betaalt enkel voor het materiaal, waardoor het zelf doen 60% goedkoper is dan wanneer je een professionele dakbedekker inschakelt. Krijg een indicatie van de prijs via de prijscalculator of vraag je vrijblijvende offerte aan.

Plat dak met EPDM-rubber

EPDM is een sterk synthetische rubber waarmee je platte daken kunt bedekken. Ten opzichte van andere klassieke dakbedekkingen zoals bitumen of pvc, levert het heel wat voordelen op. Zo is de rubberfolie enorm elastisch, waardoor het niet snel scheurt of barst. Ook is het bestand tegen uv-licht en weerschommelingen. EPDM gaat tot wel 50 jaar mee!

EPDM plaatsen

EPDM is de gemakkelijkste zelfbouw dakbedekking en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het EPDM-membraan wordt in één stuk op maat van je dak geleverd. Je lijmt het zo op je platdakstructuur. Al het nodige materiaal zoals de lijmen, kits en accessoires wordt meegeleverd. Dankzij de eenvoudige montagehandleiding plaats je vlot zelf je dak. Ook de instructievideo is een handige hulp.

Volledig pakket

Het zelfbouwpakket bevat al het materiaal dat je nodig hebt. Zo bespaar je jezelf een zoektocht in de doe-het-zelfzaak. Bovendien krijg je begeleiding waar nodig. Heb je vragen over EPDM, dan kun je altijd bellen naar je zelfbouwexpert. Wil je een groot dak bedekken? Dan kun je in een opleiding van 2 uur de kneepjes van het vak leren. Vraag vrijblijvend meer info.

Meteen aan de slag

Bestel je een zelfbouwpakket, dan kun je dit de volgende dag al in huis hebben. Je vraagt een offerte, doet je bestelling en haalt het pakket op in het magazijn. Benieuwd naar de garantie? Wees gerust, net zoals bij de aannemer geniet je een productgarantie van 10 jaar (wettelijke maximumtermijn) op scheuren of barsten van de EPDM.

Woon een demonstratie bij

Benieuwd? Op beurzen en in de winkel kun je demonstraties bijwonen. Zo zie je op de beurs bouw&reno in Antwerpen Expo hoe een EPDM-dak wordt opgebouwd. De eenvoudige plaatsing van het membraan uit één stuk en ook de montage van isolatie, dakrandprofielen, dakdoorvoeren, aansluiting afvoer en de integratie van een platdakvenster komen aan bod. Andere beurzen en events waar je een kijkje kan nemen: Batibouw, Bis, Zelfbouwbeurs en Open Dak Weekend. Niet te missen!

Wil je zelf je plat dak plaatsen en zo fiks besparen? Neem contact op met een zelfbouwexpert, of vraag je vrijblijvende offerte aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan