Slimme zelfbouw voor fotovoltaïsche panelen

Zonne-energie is gratis en zo goed als onuitputtelijk. Waarom zou je er niet van profiteren? Velen laten zich afschrikken door de prijs van zonnepanelen. Met de slimme zelfbouwformule van Easykit haal je de kosten voor de installatie gevoelig naar beneden. Zo heb je je investering sneller terugverdiend en kan je langer van de gratis stroom genieten.

Eenvoudige installatie

Easykit levert een volledig pakket, samengesteld uit kwalitatief hoogstaande onderdelen van voornamelijk Duitse fabrikanten. Elk pakket bestaat uit drie delen:

  • het frame met de panelen
  • de omvormer
  • de bekabeling

Kies voor zekerheid

Het pakket wordt op maat van je woning samengesteld en aangeleverd: de montagestructuren op het dak, de panelen en de speciale stroomkabels. Wij selecteren alle materialen voor je, jij monteert de onderdelen aan de hand van een duidelijke handleiding tot een werkend systeem.

Ken je niets van elektriciteit? Geen probleem. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je tewerk gaat. Bovendien komt er een technicus van Easykit je installatie controleren voor die in gebruik wordt genomen. De Easykit technicus sluit de omvormer aan op het elektriciteitsnet en zorgt ervoor dat de groene stroomteller correct functioneert. Zo weet je hoeveel stroom je aflevert aan het net. Hij zet het systeem onder spanning en start het op de correcte manier op.

Easykit is kiezen voor zekerheid. We hebben een dienst na verkoop met eigen technici, die de apparatuur door en door kennen en die weten wat zelfbouw is. Op hen kun je rekenen, ook als er jaren na de installatie een probleem zou zijn met je PV installatie.

In samenwerking met Easykit

Meer nieuws van Easykit

Nieuw bij Easykit: De slimme elektrische installatie voor de zelfbouwer.

Wil je een slimme installatie maar geen nood aan een full option domotica?

Batibouwkorting bij Easykit

“Plaats zelf je verwarming, ventilatie, sanitair en/of elektriciteit met de hulp van Easykit en b

Kiezen (ver)bouwers voor doe-het-zelf bij het plaatsen van technieken? Ontdek onze bevindingen

Hoe staan onze (ver)bouwers tegenover zelfbouw bij het plaatsen van technieken in hun woning?

Installeer zelf je technieken met de hulp van Easykit en geniet van extra BIS-korting

Wil je graag je technieken installeren met de zelfbouwbegeleiding van Easykit?

GRATIS Nieuwsbrief