Slimme zelfbouw piekt: 3 nieuwe Easykit-toonzalen in één jaar

Gepubliceerd op 01 July 2021

Met de opening in Oudenaarde realiseert Easykit Slimme Zelfbouw drie nieuwe toonzalen in één jaar. Met de opening van dit nieuwe filiaal verstevigt Easykit, als marktleider in zelfbouwoplossingen, haar aanwezigheid in Oost-Vlaanderen en staat de teller nu op 12 toonzalen. Ontdek de slimme zelfbouw formule van Easykit en bespaar duizenden euro’s op de kosten van je technieken.

Trots op deze realisatie

Roel Van den Eynde, marketing en communicatiemanager: “We zijn bijzonder trots om in volle coronacrisis drie nieuwe vestigingen te openen. Vorig jaar hebben we met de nieuwe toonzalen in Beerse en Sint-Truiden onze aanwezigheid in Antwerpen en Limburg versterkt. De resultaten van beiden overtreffen onze stoutste verwachtingen en tonen aan dat bouwers en verbouwers meer dan ooit zelf de handen uit de mouwen steken. We hopen dat we bij deze derde opening in coronatijd, in tegenstelling tot de vorige twee, een beperkt openingsfeest kunnen houden. We hebben hoe dan ook, net als in onze andere toonzalen, alle nodige sanitaire veiligheidsmaatregelen genomen om onze klanten veilig te kunnen ontvangen en te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning.” Vind hier een Easykit toonzaal in je buurt en maak hier je afspraak voor een gratis studie en offerte van jouw droomproject.

Jo Michiels, salesmanager: “We blijven fors investeren in nieuwe toonzalen en digitale oplossingen om onze slimme zelfbouw dichter bij onze klanten te brengen. Persoonlijke service en support zijn onze kernwaarden en hoe kan je die beter geven dan via een persoonlijk contact met een van onze 60 zelfbouwcoaches in een van onze 12 toonzalen. Oudenaarde is naast Melle, Maldegem en Sint-Niklaas onze vierde toonzaal in Oost-Vlaanderen en we zijn bijzonder verheugd om in de parel van de Vlaamse Ardennen deze nieuwe vestiging te kunnen openen. We hebben zelf al onze duurzame woningtechnieken toegepast bij de grondige renovatie van dit pand. Zoals bij onze klanten streven we ook bij onze projecten naar zo zuinig mogelijke installaties. Zo hebben we hier een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming geplaatst, een laadpaal voor elektrische wagens en wordt de installatie gevoed door de zonnepanelen op het dak”.

Meer dan 4500 slimme zelfbouwers per jaar

David Janssens, CEO: “Via onze Easykit toonzalen begeleiden we jaarlijks meer dan 4.500 zelfbouwers met het plaatsen van hun eigen woningtechnieken. Dit is een verdubbeling in nog geen 5 jaar. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers. Met onze slimme zelfbouw oplossingen zorgen wij ervoor dat iedereen de kans krijgt om op een betaalbare manier een eigen comfortabele, kwaliteitsvolle én energiezuinige woning te bouwen of verbouwen.” In de Easykit toonzalen kunnen klanten terecht voor een compleet aanbod innovatieve zelfbouwoplossingen. Easykit toont door middel van technische opstellingen en de deskundige uitleg van de Easykit coach hoe eenvoudig het is om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit, zonnepanelen of sanitaire installatie te plaatsen. Er is ook een opleidingsruimte waar klanten de knepen van het vak leren. Naast de toonzaalruimte is er een ruim magazijn met afhaalbalie zodat naast de ruim 9000 jaarlijkse thuisleveringen klanten ook in het filiaal terechtkunnen voor een afhaling of retourname. Je kan Easykit Oudenaarde vinden in Industriepark de Bruwaan, goed zichtbaar langs de Westerring (N60).

 

Over Easykit

Easykit Slimme Zelfbouw is marktleider in de ontwikkeling en verkoop van zelfbouwoplossingen voor alle woningtechnieken, met name sanitair, verwarming, elektriciteit, ventilatie, zonnepanelen en airco installaties. Om de droomwoning te realiseren van bouwers én verbouwers, begeleidt Easykit iedereen op een toegankelijke en betaalbare manier samen met een persoonlijke zelfbouwcoach. Ze doen dit sinds 1994 met een compleet, innovatief en duurzaam aanbod woningtechnieken én een gegarandeerde, blijvende service. Easykit Slimme Zelfbouw stelt ruim 125 mensen tewerk en telt 12 toonzalen in Melle, Kontich, Roeselare, Rotselaar, Geel, Hasselt, Maldegem, Groot-Bijgaarden, Sint-Niklaas, Beerse, Sint-Truiden en nu ook Oudenaarde.

Wil jij tot de helft besparen op de kosten van je technieken? Je woning energiezuiniger en/of duurzamer maken? Maak vandaag nog je afspraak voor een gesprek met één van de 60 zelfbouwcoaches van Easykit. Met hun begeleiding plaats je je technieken makkelijk zelf, ook als je geen ervaring hebt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan