Doe-het-zelf technieken: welke plaats jij?

Gepubliceerd op 13 September 2019

Als je (ver)bouwt slinkt je budget snel. Zeker als je voor alles een professional inschakelt. Daarom doen steeds meer mensen aan zelfbouw en besparen ze een mooie som. Voor de installatie van hun technieken bijvoorbeeld. Ontdek hoeveel je kunt besparen en neem deel aan onze poll.

Doe-het-zelf technieken

Ben je een beetje handig? Dan kun gemakkelijk je technieken zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie, enzovoort zelf plaatsen. Je kunt hiervoor alles uitzoeken en je materiaal in een doe-het-zelf winkel halen, maar dit vraag heel wat tijd en energie. Zelfs met de hulp van YouTube. Een goed alternatief is werken met doe-het-zelfbouwpakketten van zelfbouwfirma’s. Hier krijg je het nodige materiaal en begeleiding met advies op maat erbij.

Welke technieken zou je zelf installeren? Laat het ons weten.

Slimme zelfbouw

Het idee is simpel: het materiaal is voorzien, jij moet het alleen in elkaar puzzelen. Kant-en-klare pakketten en begeleiding van specialisten zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met je project. Daarnaast krijg je ook informatie aangeboden via opleidingen, handleidingen, montagevideo’s, … Je installatie wordt opgestart, gecontroleerd en onderhouden door een technicus van het zelfbouwbedrijf.

Flinke besparing

De grootste troef van doe-het-zelf is de besparing, bij nieuwbouw maar zeker bij een grondige renovatie. Je bespaart met zelfbouwpakketten voor technieken alleen al 50% uit. Dit komt overeen met zo’n 20.000 euro. De moeite waard, toch?

Welke technieken zou jij zelf installeren? Neem deel aan de poll op het forum.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan