Besparen op je (ver)bouwbudget? Installeer zelf je technieken

Gepubliceerd op 03 April 2020

Bouwen of verbouwen is niet goedkoop. Daarom kiezen heel wat mensen voor zelfbouw. Want hoe meer je zelf doet, hoe meer je kunt besparen. Je technieken installeren bijvoorbeeld. Maar hoeveel bespaar jij hiermee eigenlijk? Kom het snel te weten.

Instaleer zelf je technieken

Met zelfbouw kun je heel wat geld uitsparen, je leert bij en je profiteert van een flexibele planning. Je kunt technieken zoals bijvoorbeeld elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie, enzovoort zelf installeren. Je hoeft hiervoor trouwens geen bouwervaring te hebben. Dankzij duidelijke instructies, zelfbouwvideo’s, handleidingen en persoonlijke begeleiding van een adviseur zelfbouw en opleidingen kan iedereen aan de slag. Zo heb je altijd iets of iemand om op terug te vallen als je vastzit.

Bereken je besparing met de app ‘Mijnbudget’

Met slimme zelfbouw kun je tot 50% besparen. Aan de hand van prijsvoorbeelden van zelfbouwpakketten krijg je al een idee. Wil je echter een preciezere raming krijgen van wat jij zelf kunt besparen met zelfbouw? Bereken zelf je budget met de app ‘MijnBudget’.  

Krijg assistentie én bespaar

Sommige klussen zijn wat moeilijker, denk maar aan het aansluiten van je verwarmingsketel of je elektriciteitskast inrichten. Hiervoor kun je een expert inschakelen. Soms loopt er ook wel eens iets mis. Dan kun je altijd terecht bij je zelfbouwcoach. Een monteur doet de klus dan voor je en zet je terug op weg. Omdat je maar even de hulp van iemand nodig hebt, kun je genieten van een lagere factuur. En je bent niet helemaal op jezelf aangewezen.

Deze technieken installeer je zelf

Wil je je technieken zelf installeren zoals verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair? Met een zelfbouwpakket op maat van jouw project, persoonlijke begeleiding, een goede ondersteuning van een vakman kun je vlot aan de slag. Zowel de klassieke systemen als de groene, milieuvriendelijke oplossingen vind je bij je zelfbouwadviseur in de buurt. Contacteer een toonzaal in je buurt voor een online offerte.

Interesse in zelfbouw met begeleiding om je technieken te installeren? Contacteer één van de 11 Easykit-toonzalen voor een online afspraak. We overlopen online je project en leveren de materialen op een veilige manier op werf.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan