Infiltratieput nodig?

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van tuurruysschaert
Lid vanaf: 07/10/2018
118 berichten

De architect mailde mij dat er op het rioleringsplan nog een infiltratieput moest bijgetekend worden alvorens de vergunning kon ingediend worden.

De nieuwbouw naast mij van ongeveer 6 jaar oud heeft ook geen infiltratieput maar wel een put van 10000liter, zou het kunnen zijn dat ze dit verplichten omdat ik maar een inhoud heb van 3000liter?

Die moet er bijgetekend worden maar is dat dan verplicht te plaatsen?

Als ik die dan toch zou moeten plaatsen en er is dan ook bijna geen mogelijkheid om met een kraan in mn hof te komen omdat de tuin al afgewerkt is, zelf een put in te graven die toen ik nog niet het steenputwater mocht gebruiken van mn buur dan ook kan dienen als steenput.

Want met dat het soms lang niet regent in Belgie en de regenputten droog te komen staan kan dat putwater van mn buur ook droog komen te staan door dubbel gebruik.

Ik had al het idee om zelf een put in te graven en dat zou ongeveer een 700 euro kosten en enorm veel graafwerk maar toen ik het van de buur mocht gebruiken heb ik die put dan niet meer gestoken.

Kan een steenput met betonnen ringen, bimsring van doorlatende beton en cone met deksel ook aanzien worden als infiltratieput?