• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Vloerrenovatie nodig?

Lid geworden
8 aug 2013
Berichten
7
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik heb al heel veel informatie hierover op dit forum kunnen vinden, maar ik wou toch nog graag jullie mening over dit specifiek geval.



Wij hebben een huis gekocht en plannen nu de renovatie. Het is een huis van de jaren 50, waarvan de helft onderkelderd. De tegels liggen dus naar alle waarschijnlijk op zavel (zowel boven kelder als volle grond). Van wat ik al heb kunnen bekijken ligt de vloer wel overal nog heel vlak.



We waren eerst van plan gewoon laminaat over de tegels te leggen (met een dampscherm dan). We moeten echter ook een nieuwe afvoer leggen en evt nog wat elektriciteit aanpassen, dus we overwegen de vloerrenovatie te doen. Binnen een 3-tal jaar plannen wij eventueel een stuk bij te bouwen en we plannen ongeveer 10 jaar in het huis te blijven.



Doen wij best de vloerrenovatie nu of kunnen we de vloer alleen voor de leiding openbreken en terug repareren? Aangezien wij slechts drie weken tijd hebben voor verbouwingen voordat we moeten verhuizen, zien wij dat qua timing niet echt zitten (en hebben geen zin om op een werf te wonen).



Is het misschien logischer om de renovatie samen met aanbouw te doen?
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan