• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Prijs renovatie gevel?

Lid geworden
14 nov 2011
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik vind nergens een richtprijs dus ik vraag het hier omdat ik weet dat er hier vakmensen aanwezig zijn.



Wat is momenteel de richtprijs per m² per werkuitvoeren (breken, slijpen, opvoegen, stralen enz.. zou graag van alles de prijs per m² weten)?



De prijs moet niet exact zijn, zolang ik maar in de buurt zitten (dus geen schattingen geven die op een oppervlakte van van 40m² er 3000 € naastzitten!).



Als jullie mij kunnen verder helpen of verwijzen naar een website met de huidige prijzen zou ik u heel dankbaar zijn. Mijn zijgevel is in mijn opinie in zeer slechte staat (hier en daar zitten er grote putten in mijn muur, het voegsel is ook op de meeste plaatsen voor een groot deel weg en de stenen zijn aangetast en de muur zelf staat lichtjes bol, wellicht door bouwafval dat in de spouw zit volgens mij- van de vorige eigenaar) en ik zou deze willen vervangen/renoveren nadat mijn woon veranda is opgeknapt. Maar om dit te kunnen inplannen moet ik op de hoogte zijn van de prijzen zodat ik weet wat ik prioriteit kan geven (er moet namelijk nog heel wat gebeuren in huis).



Ik dank u alvast!
 
Lid geworden
21 okt 2011
Berichten
102
Waarderingsscore
0
Punten
0
hangt er van af wat je wil laten doen he...

zandstralen, chemisch reinigen, torbo, nevelstraal, stoomreiningen, voegen uitslijpen, hervoegen, herstel kapotte stenen,...



Offertes vragen en onderhandelen... scheelt wel wat per bedrijf. Wij hebben net beslist na lang vergelijken en onderhandelen.



Is in elk geval niet goedkoop
 

Enk

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
23 mrt 2011
Berichten
9.421
Waarderingsscore
405
Punten
83
Post is een algemene foto en wat details.



Als ik het zo lees is 't misschien beter de gevel af te breken en opnieuw te zetten ipv gewoon te 'herstellen'
 
Lid geworden
14 nov 2011
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
0
Sorry dat ik wat later reageer. Het is namelijk zo, die gevel staat bol en ziet er "dood" uit dus ik denk dat die gevel helemaal moet vervangen worden. Ik ben geen vakman dus ik weet niet hoe men dit mot doen en hoe men dit uitrekent.. daarom vraag ik het hier. Een foto van deze rotte gevel mag je tegen de avond verwachten.
 
Lid geworden
14 nov 2011
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
0
Bekijk bijlage 6912



Ok bij nader inzien staat de muur toch niet zo bol dan ik dacht... je merkt het amper.. maar de stenen zijn aangetast, vooral onderaan (ik denk dat men ertegen komt plassen), er is een grote streep die gevuld is waar een schoorsteen weggekapt is, aan de binnenkant op de bovenverdieping is de muur dan ook redelijk zwaar aangetast, er zitten zelf gaten tussen waardoor je naar buiten kan zien...
 

Bijlagen

  • P1020973.jpg
    P1020973.jpg
    32,3 KB · Weergaven: 0
Lid geworden
14 nov 2011
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
0
Nog geen reacties... wil dit zeggen dat niemand me kan helpen met dit onderwerp?
 
Lid geworden
24 sep 2011
Berichten
126
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik heb net een offerte gehad .

Voor 100m² 4000€. uitkappen en heropvoegen.

Opgepast die mannen rekenen met muuroppervlakte(oppervlakte v/d ramen niet afgetrokken!)

Uwe gevel zou ge ook kunnen kaleien.



J.
 
Lid geworden
14 nov 2011
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
0
wat is kaleien juist? En als jij een offerte hebt voor 100m² van 4000 euro dan heb ik die kostprijs veel te hoog ingeschat :S

Ik dacht dat men makkelijk 10000 euro kon rekenen voor 60 m²



Kan jij mij die leverancier doorsturen (verwijzing naar hun website) of via persoonlijk bericht als je het hier van de forum regels niet mag vermelden.
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan