• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Buur gaat huis slopen en halve steen stutten maar voor hoelang?

Lid geworden
15 aug 2012
Berichten
11
Waarderingsscore
0
Punten
0
Beste



Buur gaat onverwacht heel snel slopen, zijn architect wist van niks. Blijkbaar heeft de buur een andere architect gevonden die de sloop gaat coördineren?

Aannemers noch architect van de buur is al binnen geweest in mijn huis en hebben de barst van beneden tot in de nok van het dak nog niet gezien. De gezamenlijke muur met barst is slechts een enkele steen (9 cm) dik. Ik betwijfel of ze op de hoogte zijn... dienst veiligheid van Stad is op de hoogte maar zij kunnen niks doen...



Er van uitgaande de mijn huis er nog staat na de sloop en het huis wordt degelijk gestut en winddicht gemaakt stel ik mij de vraag hoelang mijn huis gestut zal blijven? De buur gaat nu nog eens een nieuwe bouwaanvraag indienen (al de 5de) en ik vermoed dat hij dan opnieuw 2 jaar tijd zal hebben...?



Het kan toch niet zijn dat mijn huis jaren gestut kan blijven zonder dat er isolatie of een nieuwe muur tegen de gezamenlijke muur wordt gebouwd?



Advies is meer dan welkom!
 

Geen antwoord op je vraag? Misschien vind je iets in onderstaande topics.

Onderwerp
Aangemaakt door
Laatste reactie
Reacties
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan