Kwadro pvc profielen

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van telecaster
Lid vanaf: 06/01/2008
0 berichten

Heb een offerte laten maken bij KwadrO in Diest voor pvc ramen.

Heb gekozen voor het kwadro profiel.

Weet er iemand waar deze profielen gemaakt worden. Heb horen vertellen dat dit gewone lichtjes aangepaste profel profielen zijn. Zij beweren dat Deceuninck deze produceert.

Iemand ervaring met deze firma en met hun kwadrO profiel?

Reacties

afbeelding van fred1
Lid vanaf: 11/08/2006
56 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Klopt is een aangepast profiel voor hun en via deceuninck. Heb daar toen der tijd zelf voor naar deceuninck gebeld. Enige nadeel is: het is een aangepast profiel in negatieve zin (zo goedkoop mogelijk) maar de rest doet er niet echt toe. Bekijk het maar eens allemaal zeer grondig.

afbeelding van marnix van glassmetal
Lid vanaf: 10/03/2006
5368 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

kwadro gewoon een zoveelste verkoopskanaal rond de mensen van Profel/Belisol.

Zelfde product andere verpakking niks nieuws onder de zon.

Maar of Deceuninck echt nog tijd zou willen maken om voor een ander ook nog profielen te extruderen daar twijfel ik aan. Die mannen worden zoal begraven onder stapels werk van eigen profielen.

afbeelding van sarala
Lid vanaf: 28/03/2014
5 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Wij werkten met Kwadro. Barsten in het glas van de ramen na enkele weken, barsten in een groot deel van het afrormosia (sterk hout) houten schrijnwerk na enkele weken, massief hout besteld en bij afondingen multiplex gekregen.

We zijn 1 jaar later, er zijn meer barsten in het hout bijgekomen en er is geen oplossing. We hebben zelf al een expert moeten aanstellen. Dienst na verkoop is bij problemen met Kwadro en hun leverancier Raamexpres onbestaande.

De contacten bij Kwadro Ninove waren vlot voor de tekenen van het contract, maar toen er problemen duidelijk werden, nam Kwadro Ninove zijn verantwoordelijkheid helemaal niet op. De laatste maanden laten zij zelfs helemaal niets meer van zich horen.

Voorzichtig zijn dus met deze bedrijven.