Keukentoestellen Compact-Line

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van Blue
Lid vanaf: 09/11/2006
20 berichten

Hallo,

Wij twijfelen om al dan niet de keukentoestellen te nemen van de zogenaamde "compact" lijn en in het bijzonder van de compact oven met een beperkte hoogte (uiteraard is er ook design effect) maar het gebruiksgemak gaat toch voor alles. Of zouden wij toch beter opteren van een "klassieke" oven?

Heeft er iemand ervaring (positive of negatieve) met deze compacte keukentoestellen?

Kunnen jullie even jullie ervaringen meegeven?

Groetjes

Reacties

afbeelding van TimmiT
Lid vanaf: 05/07/2006
16 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Hey,

Wij zijn ook op zoek naar gebruikservaringen van deze toestellen.

Alvast bedankt!

afbeelding van Carreau-Line
Lid vanaf: 12/03/2006
2194 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

waarom zou een compactline oven minder gebruiksgemak bieden?

hier wordt ook gekozen voor dergelijk model. Reden?: wij steken nooit twee sledes tegelijk in de oven, dus waarom 60 cm hoog in beslag nemen en opwarmen als het met 38 ook kan? Bovendien kan je een microgolf van het zelfde type prachtig naast elkaar opstellen...

afbeelding van Claudia
Lid vanaf: 12/03/2006
499 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Misschien omdat een kalkoen er dan niet in past (maar wanneer eet je nu ook een hele kalkoen) ?

Of omdat de verwarmingselementen dan dichter bij mekaar zitten (sommige taarten bak je best onderaan in een gewone oven omdat ze anders te snel zwart blakeren bovenaan - misschien bakken die in een kleine oven dus sneller aan)?

afbeelding van Carreau-Line
Lid vanaf: 12/03/2006
2194 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Claudia wrote:
Misschien omdat een kalkoen er dan niet in past (maar wanneer eet je nu ook een hele kalkoen) ?

Of omdat de verwarmingselementen dan dichter bij mekaar zitten (sommige taarten bak je best onderaan in een gewone oven omdat ze anders te snel zwart blakeren bovenaan - misschien bakken die in een kleine oven dus sneller aan)?

Ja, gelijk heb je. Sommige dingen zijn voor mij zodanig evident dat ik zaken misschien voorbijloop :oops:

Het komt eigenlijk op steeds hetzelfde neer: analyseer je kookgewoontes:

Ik ga er misschien te evident overheen dat iemand die enorm veel van bakken en braden houdt (kalkoenen en taarten) zelfs niet overweegt om een kleine oven te nemen. Daarvoor is het kleine model inderdaad iets te weinig professioneel en beperkter.

Hier gebruiken we die enkel voor pizza, aparitiefhapjes, kippenbillen, quiche, enz... gewone dingen dus.