Bezetting oud appartement komt los?

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van evaDH
Lid vanaf: 30/07/2019
1 berichten

Hoi iedereen, 

Mijn bezetter is momenteel op bouwverlof en ik ben zelf reeds gestart met een aantal kleine afbraakwerkjes in een appartement dat ik kocht. Ik merk hier nu iets op en ben toch te nieuwsgierig om te wachten tot de bezetter terug is om te weten wat dit is. 

De binnenmuren van mijn appartement zijn gezet in een soort gasbeton/cellenbeton, wat er in kleine brokjes zo uit ziet (zijn platen van 50 cm op 2m telkens): zie bijlage. 

Het bezetsel dat hier tegen zit, lijkt mij een soort van leem. Het breekt snel als je het (zonder glasvezelbehang) vast pakt en het is eigenlijk volledig losgekomen van de cellenbeton, zie tweede foto in de bijlage. Je kan er je hand zo tussensteken en als je duwt op de muur kan je ook voelen dat er lucht tussen zit. Iemand een idee hoe dit komt en wat dit is? Ligt dat gewoon aan de leeftijd van het bezetsel? Of is het onmogelijk om die cellenbetonmuur te bezetten? Ik ben heel benieuw!

Alvast bedankt!!

Eline 

 

Reacties

afbeelding van Mario_
Lid vanaf: 19/12/2014
9111 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

dit heb je op vele ondergronden voor met dit soort bezetting. Alles eraf halenengoed ontstoffen. Bezetter zal dit opnieuw en goed doen, eventueel met een primer