• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Vorm in chape

Lid geworden
31 jul 2014
Berichten
44
Waarderingsscore
0
Punten
0
Dag allen,

 

Een tijd geleden zijn ze bij mij komen chapen in onze nieuwbouw, en ik stond toch een beetje te kijken als ik naar mn garage ging kijken. :)

Een foto zegt meer dan woorden; dus..

 

https://imgur.com/a/wIPFvVT

 

Zoals je kan zien staat de afdruk van een pallet er in (die buiten lag), waarschijnlijk hebben ze die gebruikt om de watertoevoer af te koppelen..

De firma is in bouwverlof, dus ik kan ze momenteel ook niet contacteren.

 

Mijn vraag..

Hoe erg is dit? Moet dit gelijk getrokken worden? Het is "maar" een garage, zonder vloerverwarming. Als ik dit hoogteverschil kan opvangen door meer lijm op die tegels te leggen is het voor mijn part zo oké..

Ik wil maar zeggen, ik wil hier niet van een mug een olifant maken, of een storm in een glas water veroorzaken.. Als we gewoon verder kunnen met onze planning is voor mijn part de kous af.

 

Ideën?
 

knessel

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
8 jul 2006
Berichten
1.661
Waarderingsscore
371
Punten
83
een beetje egalisatie aanmaken en uitgieten, of inderdaad met tegellijm waarschijnlijk wel uit te vlakken.
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan