• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

goedkope maar degelijke tegels

Lid geworden
2 dec 2016
Berichten
5
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik wil topkwaliteit van tegels, maar tegen een schappelijke prijs.

Zijn er magazijnen waar ik dit kan kopen?
Waar moet ik op letten. In die 'betere winkel' zeggen ze opletten van goedkoop, maar ik denk dat goedkoop en goed ook hand in hang gaan!!!!Is zelfleggen eigenljk moeilijk?

Er zijn veel winkels die duur zijn omdat de vloerder en architect nog hun procent moeten krijgen en de baas een een zware Mercedes moet rijden!
 

Mario_

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 dec 2014
Berichten
20.143
Waarderingsscore
6.697
Punten
113
Regio ? Ben al enkele keren met tegel (Merk en type) naar tegeloutlet in Oostmalle geweest. Steeds beste prijs gehad. De bestelling moest zelfs afgehaald worden bij een concurrent in Massenhoven. Waar die tegel meer dan het dubbele kostte....
Tot nu toe geen klagen over....
 

teaser

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
8 apr 2009
Berichten
3.239
Waarderingsscore
417
Punten
83
De onze komen van bij Van Dyk in Wommelgem. Tegels van 60x60 aan een 35 euro/m². Volgens de vloerder was het toch degelijke kwaliteit.

Zelf leggen? Tja, hoe handig ben je? Hoe vlak is de chape? Veel hoekjes en kantjes? Welke afmetingen tegels wil je? Grote tegels zijn al moeilijker te leggen. Ik ben er zelf niet aan begonnen, ik heb het geduld niet voor zo'n jobkes.
 

Mario_

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 dec 2014
Berichten
20.143
Waarderingsscore
6.697
Punten
113
Ikzelf heb geen een tegel van boven de 20€/m2 . Behalve mijn kurktegels.
 
Lid geworden
13 mrt 2006
Berichten
5.341
Waarderingsscore
18
Punten
0
Elke fabriek mag alles produceren.  Wil de fabriek deze of gene tegel uit hun collectie(s) laten testen - wat niet verplicht is - doet ze beroep op een onafhankelijk labo, dat de resultaten op papier zal zetten.  Voor zover de eigenschappen van de geteste tegels binnen enkele van de normen vallen, mag de fabriek dat op zijn technische fiche vermelden en op de verpakking daarnaar verwijzen.  wat die natuurlijk ook zal doen  in de hoop  deze of gene tegel beter verkocht te krijgen.  

Een tegelwinkel mag alles verkopen.  Er is geen verplichting de naam van de fabriek te vermelden en de winkel mag  voor alle tegels eigen namen bedenken.    Wil je de prijzen van tegelwinkels vergelijken, dan  heb je de naam van de fabriek en de originele naam van de collectie en de tegel  ervan nodig.  

De goedkoopste tegels zullen allicht niet getest zijn of niet geslaagd op vele punten.  Die labo testen kosten redelijk wat en zijn maar voor een beperkte tijd geldig.  

Wat de zware wagens betreft - ik heb 2 ferrari's  :  ne rode en ne gele, allebei 30 cm lang.  

jp
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan