Epoxy, zoveel jaar later nog tevreden?

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van Coop
Lid vanaf: 20/04/2006
510 berichten

Ik wou eerst steentapijt nemen, maar ik heb met de beste wil van de wereld niks gevonden waar ik van dacht : ok dit is knap!

Dus nu overweeg ik een epoxy afwerking, op het werk in de fabriekshal hebben we het liggen, niet mooi, hobbelig, zichtbare krassen.
Maar aan de andere kant als je even Googled naar epoxy krijg je fantastisch mooie vloeren te zien.

Nu een vraag voor de mensen die hem al 5 jaar of langer hebben liggen, zijn jullie er nog steeds tevreden over? Zitten er geen lelijke krassen in, is de kleur hetzelfde gebleven? Niets op aan te merken?

Mijn gelijkvloers bestaat uit een oud gedeelte en een nieuwbouw, moet hier een uitzet voeg komen tussen oud en nieuw?

Dit bedrijf heeft verschillende soorten van epoxy, is hier in Limburg ook een betrouwbare firma wat al deze technieken beheert? www.zillydesign.be/fotos

Reacties

afbeelding van Coop
Lid vanaf: 20/04/2006
510 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Is dit forum dood ofzo?

afbeelding van teaser
Lid vanaf: 08/04/2009
2625 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Totaal niet, maar er zullen niet veel mensen zijn met een epoxyvloer. Geef de mensen die je vraag eventueel kunnen beantwoorden wat tijd Smile

afbeelding van BigDnr81
Lid vanaf: 26/07/2014
21 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar onlangs met kenissen geweest die al langere tijd een epoxy gietvloer hebben. Toen ik dezelfde vraag stelde, wezen ze mij op duidelijke plaatsen waar er veel slijtage was. Bij elke vloer ga je natuurlijk slijtage hebben, maar indien de vloer strak (gebroken) wit en egaal oogt, dan valt die slijtage wel heel hard op. Dat valt minder op als je bv. een vloer met textuur van een natuursteen of parket hebt. Ik denk dat er ook wel veel verschil bestaat in de kwaliteit van de epoxy bedrijven. De vloer die ik in dat huis zag (meer appelsienhuid achtig), was helemaal niet te vergelijken met de vloer die ik eens gezien heb van een toonaangevend bedrijf  in verre Oost-Vlaanderen.