• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Toestellen

Lid geworden
30 jul 2008
Berichten
213
Waarderingsscore
0
Punten
0
ik dacht het ook te doen, totdat ik (bij Ixina) fameuze kortingen heb verkregen... Voor 1 toetsel (frigo) heb ik 98% korting gekregen, voor de dampkap 35%, en op de andere zaken tot 50%

Ik dacht eerst alles via Lommelen te kopen, want die hun priojzen lagen een pak onder die van bijvoorbeeld Eggo, maar de prijzen die ik nu bij Ixina heb verkregen liggen daar nog een pak onder...

Het zal dus vooral afhangen waar je je keuken zal kopen...
 

Tibs

Lid
Lid geworden
6 sep 2006
Berichten
667
Waarderingsscore
22
Punten
18
98% lijkt me toch sterk.

Ik heb zo de indruk dat die grote keukenzaken smijten met zogezegde kortingen, die wel ergens anders ingecalculeerd zijn.

Onze keuken zullen we bestellen bij een lokale schrijnwerker en de toestellen kopen we online of bij Loeters of in Nederland/Duitsland.
 
Lid geworden
30 jul 2008
Berichten
213
Waarderingsscore
0
Punten
0
Uiteraard, maar ik heb de korting wel op mijn offerte staan...

De frigo staat er op aan 98% korting en ik betaal er nog zo'n 12€ voor...

Zowel bij Eggo als Ixina kom ik ongeveer aan dezelfde prijs, want bij Eggo krijg ik dan weer een pak meer korting op de meubelen, terwijl ze toch van hetzelfde fabriek komen...

Maar door de verscheidene kortingen zit ik toch goedkoper. Als ik de toestellen niet bij Ixina zou nemen, en ik koop ze online, zou ik aan de prijs van Eggo komen, maar bij Ixina zijn ze dan voor dezelfde prijs al geinstalleerd... Ik moet wel nog een 2e maal langsgaan bij zowel Eggo al Ixina zodat ik de ene tegen de andere wat kan uitspelen...

 
 

Mario_

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 dec 2014
Berichten
20.139
Waarderingsscore
6.695
Punten
113
als je verschillende toestellen koopt van hetzelfde merk, krijg je van het merk ook kortingen of extra's. ik heb alles bij www.budgetplan.nl gekocht.

Gaat ook over modellen 2013 etc, maar je hebt een zeer goed toestel aan een normale prijs. Heb ter plaatse alles gekozen en nog eens 10% extra korting verkregen. Bij keukenhandelaars kreeg ik ook wel kortingen zoals 5e toestel gratis etc, maar dan zat je soms merkgebonden en de gehanteerde prijzen zijn dan steeds de adviesprijzen. online prijzen zijn steeds 20% goedkoper (of meer)
 
Lid geworden
9 nov 2009
Berichten
380
Waarderingsscore
0
Punten
0
Zeker! Wij hebben de ovens en vaatwas (Siemens) gekocht bij veiligkopen.nu. Dat scheelde zo'n 30-40% met Belgische online shops.

De frigo, inductie en dampkap zijn van Novy en die zijn goedkoper in Belgie en hebben we dus gewoon via een Belgische webshop gekocht (weet niet meer de welke). Onze keuken is gemaakt door een schrijnwerker en hij heeft alles buiten de ovens gewoon geplaatst.
 
Lid geworden
3 nov 2014
Berichten
9
Waarderingsscore
0
Punten
0
is nu typisch iets om te verglijken, wat altijd beloond wordt.

onze keukentoestellen:

1 miele combistoomoven pureline

1 miele microgolf pureline

2 miele warmhoudlades pureline

1 novy 6830 dampkap met afstandsmotor

1 AEG inductieplaat flex black

de  frigo, diepvriezer en vaatwasser hebben we behouden van vorige keuken

dit alles hebben we opgezocht online in Belgie, duitsland,frankrijk, UK

en de goedkoopste prijzen weerhouden.

daarna een offerte gevraagd aan lokale electrohandel in de buurt (Demoor in Oostende).

deze waren blij om deze toestellen te leveren aan een prijs die nog honderden euros lager lag dan ik ooit kon kopen online !!!

conclusie:

verglijken en onderhandelen is de boodschap dus !
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan