Ik ga mijn keuken (waar ikzelf compleet niets in doe, behalve opeten wat mijn vrouw gemaakt heeft..) vernieuwen met nieuwe toestellen.
We zijn nu nog in dubio over een Siemens oven
Ofwel een HN678G4S6 = combi microgolf met pulseSteam functie
Ofwel een HB676G5S6 =multifunctionele oven
Beiden hebben pyrolyse, en extra voordeel van de multifunctionele is dat die 3 uittrekbare roosters heeft die pyrolyse bestendig zijn.
Functies van de oven komen overeen, enkel heeft de HN678G4S6 extra nog een microgolf en die pulseSteam functie.
Microgolf apart heb ik ook al.
Nog een verschil : de combi met pulseSteam heeft 67 l inhoud, de andere 71 l
Ikzelf ken dus niets van koken of bakken, en mijn echtgenote heeft dus al 53 jaar gebakken op een conventioneel manier...
--> is zo'n oven met pulseSteam een aanrader, of is het eerder een gadget dat eigenlijk weinig tot niet zal gebruikt worden ?
Ik moet zeggen dat mijn vrouw graag bakt (taart, cake, speculaas,...) Ze bakt geen brood in de oven.
--> of zijn er grote nadelen aan zo'n oven (ik las ergens van "plassen water" die achterblijven in je ovenruimte...)
Alvast dank om me wat wijzer te maken.
KurZon
We zijn nu nog in dubio over een Siemens oven
Ofwel een HN678G4S6 = combi microgolf met pulseSteam functie
Ofwel een HB676G5S6 =multifunctionele oven
Beiden hebben pyrolyse, en extra voordeel van de multifunctionele is dat die 3 uittrekbare roosters heeft die pyrolyse bestendig zijn.
Functies van de oven komen overeen, enkel heeft de HN678G4S6 extra nog een microgolf en die pulseSteam functie.
Microgolf apart heb ik ook al.
Nog een verschil : de combi met pulseSteam heeft 67 l inhoud, de andere 71 l
Ikzelf ken dus niets van koken of bakken, en mijn echtgenote heeft dus al 53 jaar gebakken op een conventioneel manier...
--> is zo'n oven met pulseSteam een aanrader, of is het eerder een gadget dat eigenlijk weinig tot niet zal gebruikt worden ?
Ik moet zeggen dat mijn vrouw graag bakt (taart, cake, speculaas,...) Ze bakt geen brood in de oven.
--> of zijn er grote nadelen aan zo'n oven (ik las ergens van "plassen water" die achterblijven in je ovenruimte...)
Alvast dank om me wat wijzer te maken.
KurZon