Indeling badkamer

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van MrsMarieke
Lid vanaf: 04/04/2019
24 berichten

Hey allemaal 

We zijn nog steeds actief op pad met onze architecht om ons definitieve plan te realiseren. We komen er niet goed uit hoe we onze badkamer willen indelen. Ik spreek over een moderne HOB, nieuwbouw, dus we zijn nog niet  sterk gebonden aan aansluitingen en dergelijke. 

De architect deed ons een voorstel (optie1). Dit vonden we wel al een mooi idee, zeker omdat het veel ruimte creëert.  Wat ik wel vervelend vind aan de eerste optie is dat het bad onder het raam staat, wat me niet altijd zo handig lijkt. We houden zelf van een modernere indeling (optie 2). De architect zijn ons dat de tweede optie wel wat minder een ruimtegevoel zou geven. Bij die optie is dan de douchecabine niet heel erg diep, wat we eigenlijk wel zouden willen. 

We komen er zelf niet helemaal uit en zijn op zoek naar meningen, ervaringen.  Daarnaast heb ik zelf een schets (optie 2.1), omdat we de inloopdouche graag wat dieper willen. 

Alle bedenkingen, ervaringen, opties, ... zijn zeker welkom! 

Reacties

afbeelding van Mario_
Lid vanaf: 19/12/2014
9952 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Toilet uit de badkamer halen.

Dan kan je bv bad plaatsen zoals in optie 2 en 3 en achter het bad een doorloopdouche maken ipv een inloopdouche.  Ruimtelijk en modern

afbeelding van stefan
Lid vanaf: 10/03/2006
27463 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

2

 

en toegang tot toilet via gang, niet via badkamer