Ervaringen stedenbouw vd provincie Vlaams-Brabant

Reageren
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Afdrukken
afbeelding van Wij
Lid vanaf: 26/09/2006
12 berichten

Na een lange periode van wachten, aandringen, wachten, aandringen, ... is ons dossier toch bij stedenbouw van de provincie Vlaams-Brabant beland. We hadden onverwacht een openbaar onderzoek aan ons been door een onnozelheid mede veroorzaakt door stedenbouw zelf. Soit ... Het is er dus toch geraakt.

Nu zijn wij benieuwd naar jullie ervaringen met deze dienst. Zijn het lange wachttijden of gaat het daar toch vlotter als verwacht...

Ons dossier is ondertussen sinds 13 februari 2009 ingediend en we willen stilaan graag onze bakstenen bovenhalen.

Reacties

afbeelding van Woubeir
Lid vanaf: 16/09/2008
1609 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Ik kan je niet direct helpen want we moeten zelf nog gans de procedure doorlopen. Er is echter wel één zinnetje dat me interesseert.

Wij wrote:
We hadden onverwacht een openbaar onderzoek aan ons been door een onnozelheid mede veroorzaakt door stedenbouw zelf.

Vooral die onnozelheid interesseert me. Kan je daar iets over zeggen ?

mvg,

WB

afbeelding van FAU$T0
Lid vanaf: 17/03/2009
14 berichten
Quote
Voeg een andere quoty toe of reply now
Rapporteer

Over Vlaams-Brabant kan ik niets zeggen, maar ik heb iets gelijkaardig voorgehad in Oost-Vlaanderen. Door een "foutje" bij hun (enkele woorden vergeten te vermelden in de verkavelingsvergunning ondanks het feit dat dit specifiek vermeld was in de aanvraag) kon ons lot bouwgrond niet verkocht worden. We moesten dus een verkavelingswijziging aanvragen met openbaar onderzoek enzo. Toen het dossier terug bij hen was werd het op 3 dagen behandeld en teruggestuurd (nadat we contact hadden opgenomen en ze hun fout hadden toegegeven). Als ze willen kunnen ze dus.