• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

verhuizing: firma in het antwerpse

Lid geworden
12 mrt 2006
Berichten
267
Waarderingsscore
0
Punten
0
jaja, ook al is er in onze ogen nog zo vreselijk veel te doen, onze SOD blijft erbij dat ons huis opgeleverd wordt half oktober. dat wil zeggen dat wij stilaan aan verhuizen beginnen denken. ik heb echter totaal geen zin om ook nog een marktonderzoek ivm verhuisfirma's te doen. mag ik even mee profiteren van ervaringen? wij moeten van een appartement 2de verdiep te Merksem naar een woning in Kruibeke. het enige verhuisbedrijf waarvoor ik constant reclame zie, is DE VIC. iemand ervaring? Zijn er andere? allicht wel, ik ben ook al met een brasschaats bedrijf verhuisd, maar dat kostte me 6j geleden 68000BEF en tzou iets minder mogen...
 

eddy

Nieuw Lid
Lid geworden
10 mei 2006
Berichten
79
Waarderingsscore
0
Punten
6
Kijk eens op www.verhuizers.be : je kan hier gemakkelijk prijsoffertes vragen aan enkele firma's. Onlangs hebben wij (voor een verhuis in de prov. Antwerpen) via deze weg ALI transport uit Herentals geëngageerd. Positieve ervaring: enkele hardwerkende jonge mannen en heel schappelijk van prijs (ver van die 68000 bfr die je vernoemt). Zorg ervoor dat je enkele goede helpers (familie, vrienden....) hebt om alles sneller en vlotter te laten verlopen. De firma Pierre Baeck beloofde zevenendertig keer langs te komen voor een forfaitaire prijsopgave, maar ze hebben evenveel keer hun kat gestuurd. Dus voor mij: nul op het request.
 
G

Guest

Guest
De Roeck, hebben we net zelf onze verhuis mee gedaan van Lier naar Nijlen, de mannen zijn nogthans van Antwerpen zelf ( http://www.deroeck.be )



Tevreden van, wij hadden vrachtwage + lift + 2 werkmannen besteld.

Goed werk geleverd, niets kapot bij aankomst :)
 
Lid geworden
26 mrt 2006
Berichten
364
Waarderingsscore
0
Punten
0
wij zijn 3 jaar geleden met de vic verhuisd en moet zeggen zeer goede snelle firma.

nu, over een maand gaan we een ladderlift en vrachtwagen bij de roeck huren want die zijn goedkoper (als ons geld zit in den baksteen :lol: )

we hebben wel geen werkmannen gehuurd.

voordeel bij de roeck is dat als je een vrachtwagen wel dat je hem van 8u smorgens tot de volgende morgend hebt. bij alle ander firma's die ik opzocht was dat meestel maar tot 16u s avonds.
 
Lid geworden
23 aug 2006
Berichten
6
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik ben al 2-maal met DTM verhuisd en zeer tevreden over, vielen ook goed mee van prijs.



Aangezien Merksem en Kruibeke redelijk uit elkaar liggen, denk ik dat je bij de vic per km moet bijbetalen, bij dtm is het aantal standaardkm. groter.
 
Lid geworden
30 apr 2006
Berichten
562
Waarderingsscore
0
Punten
0
@ Muriel: De VIC, niet twijfelen. :wink:
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan