• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Ervaring met ******

Lid geworden
13 feb 2020
Berichten
1
Waarderingsscore
0
Punten
0
Toen ik besloot om te bouwen, ben ik meteen verschillende bouwfirma's beginnen opzoeken. Ik kwam vrij snel bij ******* terecht en zag hier ook veel goede reactie's over. Ik heb contact opgenomen en drie dagen later zat er een medewerker van ******* bij mij thuis voor een kennismakingsgesprek en om te zien of ********* mijn eisen en wensen kon inwilligen. We zijn vrij snel tot een overeenkomst gekomen in één van de kijkwoningen. Het voordeel is ook dat je kan kiezen uit een eigen architect of een architect via ********* .

Ik bouw helemaal alleen en koos ervoor om ruwbouw winddicht door ******** te laten zetten.  Ook dit was geen probleem voor hen. 

Toen ik op een bedrag kwam dat iets boven mijn budget was, is er samen met de financieel directeur bekeken wat we kunnen doen om de prijs te drukken en toch nog aan mjn wensen kon voldaan worden. 

Toen het bouwproces uiteindelijk begon, kreeg ik een werfleider ***************) dewelke mij volledig begreep en op wie ik steeds kon bouwen als ik hem nodig had. Geen vraag was teveel. Voorbeeld: Toen we vaststelden dat de voordeur niet waterpas stond, heb ik dit uiteraard contact opgenomen met Johan. Hij is onmiddellijk komen zien en twee dagen later stond het bedrijf ter plaatse om dit op te lossen. 

De ruwbouw zelf is enorm mooi gezet. De bouw is zonder problemen en op tijd opgeleverd.

Ik zou ************ zeker aanraden.
 

Patrico

Zeer gewaardeerd lid
Forumleiding
Lid geworden
7 okt 2019
Berichten
2.036
Waarderingsscore
779
Punten
113
En je maakt een account aan om dit te melden? En ook nog is gelijktijdig op een ander forum?

Maar goed, heb ook al tevreden geluiden gehoord van mensen die gebouwd hebben met ***** hier in de buurt. Blijkbaar moet het sinds een overname in 2009/2010 sterk verbeterd zijn.

We zijn ooit naar een afgewerkte woning gaan kijken hier in de buurt tijdens een opendeur dag en het zag er allemaal wel netjes uit buiten wat zettingsscheuren, snap niet dat ze die niet bijwerken voor zo een dag dat er toch heel wat volk komt kijken.

 
 
V

Verwijderd lid 172838

Guest
En ik maar denken dat je moest betalen om reclame op bouw info.be te mogen plaatsen. 
 

Patrico

Zeer gewaardeerd lid
Forumleiding
Lid geworden
7 okt 2019
Berichten
2.036
Waarderingsscore
779
Punten
113
art zei:
En ik maar denken dat je moest betalen om reclame op bouw info.be te mogen plaatsen. 

 

Dit is een review, geen reclame :)
 

Nu7s

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 aug 2011
Berichten
8.396
Waarderingsscore
354
Punten
83
whatchutalkingabout_smile.png
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan