Ervaring met ******

afbeelding van Gina Cn
Lid vanaf: 13/02/2020
0 berichten

Toen ik besloot om te bouwen, ben ik meteen verschillende bouwfirma's beginnen opzoeken. Ik kwam vrij snel bij ******* terecht en zag hier ook veel goede reactie's over. Ik heb contact opgenomen en drie dagen later zat er een medewerker van ******* bij mij thuis voor een kennismakingsgesprek en om te zien of ********* mijn eisen en wensen kon inwilligen. We zijn vrij snel tot een overeenkomst gekomen in één van de kijkwoningen. Het voordeel is ook dat je kan kiezen uit een eigen architect of een architect via ********* .

Ik bouw helemaal alleen en koos ervoor om ruwbouw winddicht door ******** te laten zetten.  Ook dit was geen probleem voor hen. 

Toen ik op een bedrag kwam dat iets boven mijn budget was, is er samen met de financieel directeur bekeken wat we kunnen doen om de prijs te drukken en toch nog aan mjn wensen kon voldaan worden. 

Toen het bouwproces uiteindelijk begon, kreeg ik een werfleider ***************) dewelke mij volledig begreep en op wie ik steeds kon bouwen als ik hem nodig had. Geen vraag was teveel. Voorbeeld: Toen we vaststelden dat de voordeur niet waterpas stond, heb ik dit uiteraard contact opgenomen met Johan. Hij is onmiddellijk komen zien en twee dagen later stond het bedrijf ter plaatse om dit op te lossen. 

De ruwbouw zelf is enorm mooi gezet. De bouw is zonder problemen en op tijd opgeleverd.

Ik zou ************ zeker aanraden.

Reacties

afbeelding van Patrico
Lid vanaf: 07/10/2019
818 berichten

En je maakt een account aan om dit te melden? En ook nog is gelijktijdig op een ander forum?

Maar goed, heb ook al tevreden geluiden gehoord van mensen die gebouwd hebben met ***** hier in de buurt. Blijkbaar moet het sinds een overname in 2009/2010 sterk verbeterd zijn.

We zijn ooit naar een afgewerkte woning gaan kijken hier in de buurt tijdens een opendeur dag en het zag er allemaal wel netjes uit buiten wat zettingsscheuren, snap niet dat ze die niet bijwerken voor zo een dag dat er toch heel wat volk komt kijken.

 

afbeelding van jm188
Lid vanaf: 25/07/2017
171 berichten
afbeelding van art
Lid vanaf: 13/05/2009
2235 berichten

En ik maar denken dat je moest betalen om reclame op bouw info.be te mogen plaatsen. 

afbeelding van Patrico
Lid vanaf: 07/10/2019
818 berichten

art schreef:

En ik maar denken dat je moest betalen om reclame op bouw info.be te mogen plaatsen. 

 

Dit is een review, geen reclame Smile

afbeelding van Nu7s
Lid vanaf: 19/08/2011
8047 berichten

indecision

Heb je een algemene vraag? Stel ze via het forum, niet via privébericht!