Doe-het-zelver Vlaanderen gezocht (voor mijn afstudeeropdracht)

afbeelding van Bas Willems
Lid vanaf: 16/03/2020
1 berichten

Beste meneer/mevrouw,

Ik ben student en ben bezig mijn afstudeeropdracht. Hiervoor wil ik graag in contact komen met Belgische doe-het-zelvers (handige Harrie) uit Vlaanderen (het liefst al eens tegels gezet of wanden in de badkamer geplaatst). Ik doe namelijk onderzoek naar geprefabriceerde vloer- en wandtegelpanelen (voor de Belgische DHZ'ers) en heb daarvoor een aantal vragen opgesteld (voorbeelden: heeft u ooit al eens tegels gezet? zo ja, hoe ging dit of waar liep u tegenaan & Wat vindt u van een kant en klaar tegelpaneel).

Nu vroeg ik mij af of u mij hierbij kon helpen en ik een paar vragen kon stellen...  per telefonisch contact of mail?

U zou mij heel erg helpen met mijn onderzoek en studie en zie uw reactie graag tegenmoet.

Vriendelijke groet,
Bas Willems

Reacties

afbeelding van Mario_
Lid vanaf: 19/12/2014
9416 berichten

Wat is een geprefabriceerd paneel ? Waaruit bestaat dit ? Hoe groot is dit ? Hoe zwaar is dit en hoeveel kost dat ? 

afbeelding van Caroto
Lid vanaf: 27/10/2019
320 berichten

Mario mag al niet meedoen big grin

afbeelding van Caroto
Lid vanaf: 27/10/2019
320 berichten

https://fibo-trespo.nl zoiets denk ik?

Ik heb er geen ervaring mee. Maar als het niet al te veel en moeilijke vragen zijn, kan je ze misschien hier op het forum zetten? 

afbeelding van Bas Willems
Lid vanaf: 16/03/2020
1 berichten

Beste (Mario en Caroto),

Een geprefabriceerd tegelpaneel is eigenlijk een soort kant-en-klaar tegelpaneel (een paneel waarop de tegels al geplaatst zijn die men zo zou kunnen kopen) wat vooral handig is voor bijvoorbeeld het sneller plaatsen van tegels (in badkamer/toilet) of het zorgt voor een betere water dichting. Fibo trespo is inderdaad 'n voorbeeld van een aanbieder van dit soort panelen (formaat, gewicht en dergelijke hangt dan ook af van de aanbieder van het paneel @mario)

Vandaar dat ik op zoek ben naar doe-het-zelvers (handige Harries) die bijvoorbeeld al eens zelf tegels gezet hebben (op traditionele manier) of die bijvoorbeeld al eens de badkamer gerenoveerd hebben. Hen zou ik dan graag een aantal vragen willen stellen ove r bijvoorbeeld: hoe het tegel zetten ging (als ze al eens tegels gezet hebben), waar men tegels koopt (speciaalzaak/bouwmarkt), waar men tegen aan liep bij tegelzetten, wat men vind van geprefabriceerde panelen... en dergelijke..

Hopende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopelijk kan iemand mij hierbij helpen!

afbeelding van Nu7s
Lid vanaf: 19/08/2011
7816 berichten

Ik denk dat een enquete een betere manier is, die kan dan gewoon ingevuld worden. Ik sluit het topic, stuur mij een privébericht wanneer de enquete voorhanden is dan heropen ik het.

Voor de leden wil ik waarschuwen: Geef nooit zomaar je email-adres of telefoonnummer door. Zeker niet naar Nederlandse personen/bedrijven. Hun privacywetgeving is een heel pak minder streng dan de onze. Voor u het weet circuleren uw gegevens in mail of telefoonlijsten waar je nooit meer uitgeraakt.

Heb je een algemene vraag? Stel ze via het forum, niet via privébericht!