Evenement in de kijker

2 - 10 oktober 2021,
Flanders Expo Gent

(Ver)bouw met bis, bouw- & interieursalon

Op bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keuken, badkamers, interieurafwerking, isolatie, hernieuwbare energie en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen!

Bis kijkt vooruit naar 2021 met een naamsverandering

Ondanks het veilige kader, zal er dit jaar geen bis, bouw- en inspiratiesalon zijn. “Na uitgebreid overleg met onze exposanten, en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, werd beslist om bis 2020 te verplaatsen naar 2021”, zegt Kenzo Van Nieuwenhove, Head of Building Cluster. Geen makkelijke beslissing aangezien we een veilige beurs konden garanderen, maar we luisteren uiteraard naar de wens van onze exposanten.

Lees meer

Doe woonideeën op tijdens bis, bouw- & interieursalon

Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen is terug! Met een nieuwe naam en nog meer om te ontdekken. Van 2 tot en met 10 oktober kun je in Flanders Expo in alle veiligheid de beurs fysiek beleven en ideeën opdoen voor je woonproject. Wat kun je er zoal ontdekken? We zetten het even voor je op een rij.

Lees meer

Ramen met glasvezeltechnologie? Ontdek het op bis en pak 10% korting!

Zeg nooit zomaar ‘ramen’ tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Want die zijn performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Op de bisbeurs in Gent pakken Royal Partners Ramaco, De Clerck en Vermeulen stevig uit om jou het gamma van Deceuninck voor te stellen. Bezoek dus zeker stand 1530 voor persoonlijk advies. Zo maak jij de beste keuzes voor jouw ramen en deuren.

Lees meer