Evenement in de kijker

17/02/2024 - 25/02/2024
Brussels Expo

Batibouw 2024

De BATIBOUW-beurs is de gelegenheid bij uitstek om inspiratie op te doen, nieuwigheden te ontdekken en professionals uit de bouw- en renovatiesector te ontmoeten. 

Bezoek Keukens De Abdij op Batibouw 2024: maak je gratis VIP-afspraak en pak straffe beurskortingen

Wilde keukenplannen? Zorg dan dat erbij bent op Batibouw in Brussels Expo van 17 t.e.m. 25 februari. Keukens De Abdij pakt er stevig uit met een preview van hun nieuwe collectie, geweldige voordelen en uitzonderlijke beurskortingen. Jij kan het allemaal gratis beleven, want de keukentrendsetter biedt gratis VIP-tickets aan. Daarmee krijg je een warm welkom op hun stand met een hapje en een drankje, experten ontwerpen je droomkeuken in 3D én je scoort een gratis beursticket. Maak hier je gratis VIP-afspraak.  

Lees meer

Gratis naar Batibouw dankzij DSM Keukens: ga de nieuwste keukentrends en -innovaties ontdekken en krijg advies op maat

Heb je plannen om te (ver)bouwen, of ben je op zoek naar inspiratie voor het renoveren van je keuken? Dan is dit jouw kans. DSM Keukens nodigt je uit op Batibouw in Brussels Expo van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari. De stand van DSM Keukens is immers dé plek om de nieuwste keukentrends en -innovaties van 2024 te ontdekken. Leer snel wat je kan verwachten en vraag je gratis tickets aan. 

Lees meer

Gratis naar BATIBOUW 2024: download dé Bouwgids en maak kans op één van de (ver)bouwcheques

Heb je (ver)bouwplannen en ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan is BATIBOUW the place to be!  Bezoek van 17 tot 25 februari 2024 de bouwbeurs in Brussels Expo en ontdek de laatste innovaties in de bouw- en renovatiesector. Bereid je voor met Bouwinfo, download je Bouwgids, vraag 1 of 2 gratis Batibouw-tickets* aan en maak bovendien ook kans op één van de vele (ver)bouwcheques van onze partners.  

Lees meer