Benieuwd naar de kostprijs van een hoogwaardige verwarmingsinstallatie? Ontdek het ruime aanbod bij Solyd.

Solyd is een online bouwmarkt voor klussers en zelfbouwers. Je vindt er een groot aanbod kwalitatieve materialen aan scherpe prijzen voor: verwarming, airco, elektriciteit, domotica en sanitair waarmee je vlot zelf aan de slag kunt. Voor extra ondersteuning kun je beroep doen op de expertise van hun vakmannen. Op zoek naar een kwaliteitsvolle gascondensatieketel of hybride warmtepomp? Wil je graag mee weten over het aanbod dat bij je past? Vraag hier informatie aan.

Interesse in een nieuwe verwarmingsinstallatie? Vul het formulier in en vraag informatie en een vrijblijvend voorstel aan.

Interesse

Solyd, verdeler van je nieuwe duurzame verwarmingsinstallatie

Met een nieuwe gascondensatieketel of hybride wartmepomp verwarm je duurzamer en efficiƫnter. Kies voor een kwaliteitsvolle gascondensatieketel of een hybride warmtepomp! Ontdek de mogelijkheden voor jouw situatie, kies uit het ruime aanbod A-merken bij Solyd.

Condensatieketel, een duurzame investering

Veel gezinnen verwarmen op gas. Vaak zijn deze gasketels verouderd en voldoen ze niet meer aan de huidige milieunormen. Is je gasketel ouder dan 15 jaar? Dan doe je er goed aan deze te vervangen door een nieuwe condensatieketel. Hiermee behaal je door de duurzame werking meer rendement, bespaar je op energieverbruikskosten en stoot je minder schadelijke CO2 uit. Investeer in de toekomst met een nieuwe gascondensatieketel. Vraag hier een offerte aan.

Hybride warmtepomp: nog duurzamer verwarmen op gas

Je kunt er ook voor kiezen om je cv-ketel te laten samenwerken met een hybride warmtepomp. Die zet lucht om in elektriciteit om je woning of water te verwarmen. Zo verbruik je minder gas en stoot je tot 40% minder CO2 uit dan met een gewone gasketel. Goed voor je portemonnee en het milieu. En bovendien de ideale tussenstap naar een duurzame woning zonder aardgas. Investeer nu in een hybride warmtepomp. Vraag hier een offerte aan.

Verdeler van hoogwaardige condensatieketels en hybride warmtepompen

Solyd heeft een breed gamma gascondensatieketels van A-merken en kwalitatieve hybride warmtepompen ter beschikking. Wil je graag kwalitatief verwarmingsmateriaal aankopen aan een scherpe prijs? Dan ben je bij Solyd aan het juiste (web)adres.

Bulex condensatieketels

Met een condenserende combiketel voor aardgas zorg je voor zowel voor de verwarming van je woning als de verwarming van je sanitair water. Dankzij een doorstromer heb je snel warm water ter beschikking zonder verspilling. Met de Bulex condensatieketels behaal je een hoog rendement en geniet je van alle comfort. De verwarmingselementen zijn beschikbaar in inox of aluminium. Bovendien kun je je condensatieketel op afstand besturen dankzij een slimme regeling en bijhorende app. Bespaar dankzij de condensatieketel op je energiefactuur en combineer eventueel met een zonneboiler of warmtepomp. Vraag hier een offerte aan voor een Bulex gascondensatieketel.

Remeha hybride warmtepompen

Een hybride warmtepomp van Remeha, zoals de betaalbare Remeha Elga Ace, heeft een compacte binnen-unit die vlot en makkelijk te installeren is in kleine ruimtes. Bovendien is hij perfect te combineren met bijna elke gas- of stookolieketel en in zo goed als in elke woning te plaatsen. Wil je een hybride warmtepomp plaatsen? Bestel hem bij Solyd. Vraag hier je offerte aan voor een Remeha hybride warmtepomp.

Thermostaat met weersafhankelijke regeling

Gebruik je je condensatieketel in combinatie met een thermostaat met een weersafhankelijke regelaar, dan kun je je verwarmingssysteem slim beheren en optimaal regelen. De thermostaat houdt naast de temperatuur in de kamer ook rekening met de temperatuur buiten. De buitenvoeler die je plaatst op een muur in het noorden meet de temperatuur buiten. Is het koud, dan verwarmt hij het water van de cv en andersom. Doordat de ketel op voorhand een seintje krijgt, kan hij geleidelijk aan stoken. 

Bedien met je thermostaat je verwarmingsinstallatie vanop afstand met je tablet of smartphone, krijg onmiddellijk inzicht in je energieverbruik en stuur bij wanneer nodig. Breid eventueel uit met de Bulex afstandsbediening waarmee je meerdere zones in je woning apart kunt regelen en nog meer kan besparen. Ook hiervoor kun je bij Solyd terecht.

Vind je ideale gascondensatieketel of hybride warmtepomp online

Wil je besparen op je (ver)bouwbudget? Bij Solyd vind je als zelfbouwer of klusser kwaliteitsvolle zelfbouwmaterialen voor jouw project. Zo vind je er ook een ruim aanbod aan condensatieketels en hybride warmtepompen. Bestel je verwarmingsinstallatie aan een scherpe prijs en krijg wanneer nodig hulp op werf voor de plaatsing.

Wil je meer informatie over het gamma condensatieketels of andere producten die je voordelig kunt scoren bij Solyd? Vraag hier een offerte aan.

De rubriek duurzaam wonen wordt u aangeboden door Luminus, in samenwerking met onze gespecialiseerde partners.