Benieuwd naar de kostprijs van ramen, zonwering of rolluiken? Vraag bij Winsol een vrijblijvende prijsofferte aan.

Winsol is met zijn bijna 145 jarig bestaan dé partner om van je huis een duurzame thuis te maken. Bespaar op energie met kwaliteitsvolle ramen, rolluiken en zonwering en investeer in comfort. Energiebesparend, duurzaam, mooi design, inbraakwerend, gebruikscomfort, veiligheid,... Reken op de expertise en ervaring van Winsol in maatwerk voor je project. Benieuwd? Ontdek welk budget je best voorziet voor nieuwe ramen, rolluiken en/of zonwering.

Wil je graag een richtprijs voor je nieuwe rolluiken en/of zonwering? Vul het formulier in en vraag je vrijblijvende prijsinschatting aan.

Interesse

Winsol, jouw specialist in ramen, zonwering, rolluiken en meer

Hoog isolerende ramen leveren de beste energieprestaties om duurzaam te wonen. Ook rolluiken en zonwering kunnen hierin een rol spelen in het optimaliseren van de energieprestaties van je woning. Hun voordelen, maar ook hun kostprijs is van belang bij het maken van je keuze. Waardoor wordt die prijs bepaald? Ontdek er meer over. Wil je graag weten wat rolluiken, zonwering en ramen kosten in jouw situatie? Vraag dan bij Winsol een gratis prijsofferte aan.

Buitenschrijnwerk en energiebesparing

Kwalitatief buitenschrijnwerk is naast isolatie een belangrijke factor in het beperken van je energieverbruik en het streven naar een duurzamere toekomst. Hoog-isolerende ramen en deuren, maar ook rolluiken en zonwering helpen je om het klimaat in je woning en de bijhorende energiefactuur beter onder controle te houden. Op zoek naar nieuwe ramen en/of deuren, nieuwe rolluiken of zonwering? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres.

Specialist in wooncomfort

Winsol zorgt meer voor wooncomfort binnen en buiten je huis. Hun uitgebreide gamma innovatieve producten zoals hoog isolerende ramen, deuren en garagepoorten, zonwerende screens en rolluiken en terrasoverkappingen helpen je dit te verwezenlijken. Hun producten presteren niet alleen goed op vlak van design, maar ook op vlak van gebruikscomfort en (inbraak)veiligheid. Op zoek naar maatwerk? Met bijna zijn 145 jaar ervaring en expertise is Winsol dé betrouwbare partner om je droomproject te realiseren. Winsol, a home to enjoy.

Investering in duurzame oplossingen

Kostprijs ramen en deuren

Via verouderde ramen en buitendeuren kan tot zo’n 40% van de warmte in huis verloren gaan. De profielen maar ook het glas spelen een belangrijke een rol in je energiebesparing. De prijs is afhankelijk van de keuze van het materiaal (pvc, aluminium), de isolatieprestaties, het type raam of deur, de grootte, de complexiteit, het type glas (dubbel of driedubbel), ... Benieuwd naar de prijs voor ramen en deuren voor jouw project? Vraag een gratis offerte aan.

Kostprijs zonwering

Zonwering zoals screens helpen je om tijdens de warme dagen de hoeveelheid zonneschijn te regelen en oververhitting van je huis te beperken. De prijzen verschillen van aanbieder tot aanbieder. Bovendien wordt de kostprijs bepaald door je keuzes om je zonwering te personaliseren. Het type doek, de doekkleur, de afmetingen, de kast, geleiders, de bediening, … Benieuwd naar de prijs voor screens of andere types zonwering voor jouw project? Vraag een gratis offerte aan.

Kostprijs rolluiken

Met rolluiken houd je tijdens de warme dagen de zon en bijhorende warmte buiten. Tijdens de koude dagen houden ze de warmte binnen en sluiten ze de koude buiten. Positief voor je energieverbruik en portemonnee. Maar het ene rolluik is het andere niet. Hun eigenschappen hebben een invloed op hun prestaties én de aankoopprijs. Denk maar aan de hoeveelheid rolluiken, de afmetingen, de materialen, de bediening of aansturing, de afwerking, de plaatsingskosten, extra opties, de producent, ... Rolluiken in kunststof zijn bijvoorbeeld goedkoper dan aluminium exemplaren. Handmatige bediening is voordeliger, maar elektrische bediening en/of bediening op afstand levert je meer comfort en controle. Benieuwd naar de prijs voor inbouw-, voorzet- of opbouwrolluiken? Vraag een gratis offerte aan.

Krijg een gedetailleerde prijsindicatie

Iedere woning is verschillend, jouw huis is niet dat van je buren en omgekeerd. Wil je een duidelijke, gedetailleerde inschatting krijgen van de kostprijs van nieuwe rolluiken, zonwering of buitenschrijnwerk op maat van jouw woning? Vraag dan bij Winsol vrijblijvend je gratis offerte aan.

 

 

 

De rubriek duurzaam wonen wordt u aangeboden door Luminus, in samenwerking met onze gespecialiseerde partners