Benieuwd naar de kostprijs van isolatie voor je dak, muur, vloer, … Vraag bij een verdeler van Recticel Insulation een vrijblijvende prijsofferte aan.

Recticel Insulation levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor residentiële en niet-residentiële gebouwen. Hiermee helpt het om een goed binnenklimaat te creëren voor zijn gebruikers. Het bedrijf heeft 7 productievestigingen en biedt nieuwe, doeltreffende isolatieoplossingen aan gemaakt uit polyurethaan. Je kunt er terecht voor isolatie voor je dak, zolder, plafond, muren, vloeren, kelders, …

Benieuwd wat je isolatie zal kosten?
Vul het formulier in en vraag je vrijblijvende prijsinschatting aan.

Recticel Insulation, jouw specialist in isolatie voor je dak, muur, vloer en meer

Door je woning te isoleren kun je heel wat energieverlies beperken. Goed voor je portemonnee en voor het milieu. Bij het kiezen van het geschikte isolatie is het materiaal en zijn bijhorende isolatieprestaties van groot belang. Ook de prijs speelt ongetwijfeld een rol. Wil je weten wat het isolatiemateriaal zal kosten in jouw situatie? Vraag dan bij je Recticel-verdeler een vrijblijvende prijsofferte aan.

Isolatie en energiebesparing

Je woning isoleren levert je heel wat voordelen. Zo kun je er heel wat energiewinsten mee boeken met lager energieverbruikskosten tot gevolg. Daarnaast geniet je van meer comfort, verhoogt de waarde van je woning, verlaag je je ecologische voetafdruk en kun je nog profiteren van isolatiepremies. Klaar om je woning aan te pakken? Je vindt kwaliteitsvol isolatiemateriaal bij een Recticel-verdeler in je buurt.

Specialist in kwaliteitsvolle isolatie

Ga je bouwen of verbouwen? Bij Recticel Insulation vind je kwaliteitsvol, duurzaam isolatiemateriaal om je woning van boven tot onder te isoleren. Zo profiteer je je hele leven lang van de voordelen. Wil je ook profiteren van een kwaliteitsvolle plaatsing? Reken op de expertise van een gecertificeerde plaatser. Professional of particulier? Laat je informeren en vind kwaliteitsvol isolatiemateriaal voor je project bij een isolatieverdeler in je buurt.

Kostprijs isolatie

De kostprijs van je isolatie is afhankelijk van een aantal factoren: het type isolatiemateriaal, de hoeveelheid isolatie die je nodig hebt, de plaatsingskosten, de geldende marktprijs en de beschikbaarheid van materiaal. Om een idee te krijgen kun je op zoek gaan naar gemiddelde prijzen voor isolatie. Maar omdat die wel eens kunnen schommelen, is het beter om een gedetailleerde prijsoffertes te laten opstellen van het materiaal dat je voor ogen hebt.

Krijg een gedetailleerde prijsindicatie

Bij Recticel vind je doe-het-zelf isolatie voor je dak, muur, vloer, plafond en zolder. Naast thermische isolatie bieden ze ook akoestische isolatie voor binnenmuren aan. Voor je aankoop kun je terecht bij hun uitgebreid netwerk van verdelers. Krijg je graag een duidelijk beeld van wat de isolatie je zal kosten? Dan kun je bij hun terecht voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Premies isolatie

De premies voor isolatie worden ieder jaar afgebouwd, maar alle kleine beetjes helpen, doe er dus je voordeel mee. Sinds 1 juli 2022 zijn in Vlaanderen de energiepremies van Fluvius en de renovatiepremie samengevoegd in één premie namelijk ‘Mijn Verbouwpremie’. Je kunt premies krijgen voor een aantal isolatieoplossingen zoals muur- en vloerisolatie, dakisolatie en isolerende ramen. Via de Premiezoekrobot voor energiesubsidies in Vlaanderen op energiesparen.be kun je een overzicht van de mogelijke premies opzoeken. Of je kunt er meer over lezen in de premiegids van Recticel Insulation.

Wil je meer informatie over de producten en diensten van Recticel Insulation? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor isolatie voor jouw project.

De rubriek duurzaam wonen wordt u aangeboden door Luminus, in samenwerking met onze gespecialiseerde partners.