Verhoog zelf je wooncomfort

Wil je graag van bij de start op een voordelige manier genieten van meer wooncomfort? Ontdek oplossingen en diensten waarmee je zelf aan de slag kunt. Easy!

Maak je woning toekomstproof en geniet meteen van extra comfort

Hoe zal je leven eruitzien wanneer je ouder bent? De kans is groot dat je zo lang mogelijk in je eigen woning wil blijven wonen, op voorwaarde natuurlijk dat je gezondheid dat toelaat. Als je nu investeert in extra comfort en veiligheid voor later, geniet je meteen van een pak voordelen.  Ontdek de luxe van een smarthome. 

Lees meer

Smart home: Niko Home Control is geschikt voor elk huis

Met Niko Home Control maak je voor een beperkt budget elk huis slim, op elk moment. Of je nu verbouwt of niet. Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: je bedient alles centraal. Zo win je aan comfort en maak je je huis veiliger, energiezuiniger en flexibeler. Waar je ook bent, je bedient je woning met je smartphone, je tablet of een touchscreen.

Lees meer

Doe het zelf: hoe een airco plaatsen via zelfbouw?

Je hoofd koel houden in huis tijdens hete (zomer)dagen? Een zuinige airco is jouw partner in crime! Door je airco zelf te plaatsen met een zelfbouwpakket van Easykit, bespaar je enorm op de kosten van jouw project. Je krijgt begeleiding van een ervaren koeltechnieker, dus er kan niets misgaan. Ontdek hoe het werkt en maak hier je afspraak voor advies op maat.

Lees meer

Beleef een zalige zomer met de Niko Home app

In de zomer genieten we allemaal graag van wat welverdiende tijd weg van huis. Of je nu een reis naar de zon, een weekend weg aan zee of een zomeravond bij vrienden hebt gepland, sta voor je vertrekt even zeker even stil bij hoe je je woning achterlaat. Geniet optimaal van je vrije tijd buitenshuis met de Niko Home Control en de bijhorende Niko Home app zonder het leven thuis op pauze te zetten.

Lees meer

Duurzaam renoveren via zelfbouw: laat je inspireren door deze doe-het-zelver

De woning van Adam staat er al sinds 1950, maar lijkt wel een nieuwbouw. Achter de strakke witte gevels schuilt een oergezellig, eigentijds interieur met industriële toetsen en houtaccenten. Ook alle technieken in de woning zijn up-to-date. De zelfstandige dakwerker uit Alken plaatste ze allemaal zelf en in een recordtijd, met wat hulp van Easykit.

Lees meer

Installeer zelf je Smart Home met geconnecteerde oplossingen en verbeter zo de veiligheid en het energieverbruik

De smartphone is niet meer weg te denken in ons leven. Dankzij hedendaagse technologie zijn we voortdurend verbonden, ook met onze woning. Via eenvoudige bediening thuis of op afstand verbeteren we het comfort, de veiligheid en energieprestaties in huis. Je woning transformeren tot een Smart Home maken is kinderspel. Zonder breekwerk en gedoe. Maak kennis met de Netatmo Pro producten.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners