Vakantie in je eigen tuin? Hiermee geniet je optimaal.

Vijf tips voor een tuin die elk klimaat aankan

Je kunt er niet omheen: het klimaat verandert enorm. En onze tuin heeft eronder te lijden: felle regenbuien zorgen steeds vaker voor wateroverlast en hittegolven voor droogte. Gelukkig kun je de gevolgen van klimaatverandering inperken en je tuin klimaatbestendig maken. Hoe? Ontdek vijf handige tips.

Lees meer

Welke ondergrond kiezen voor een terras met terrasdragers?

Voel je kriebels om meer tijd buiten door te brengen? Dan is een terras the place to be. Wil je een nieuw terras plaatsen, dan kun je kiezen om je terras te laten ondersteunen door terrasdragers. Zo’n terrassysteem heeft een heleboel voordelen. Op welke ondergronden kun je deze zoal plaatsen? We gaan er iets dieper op in.

Lees meer

Deze indrukwekkende betonoplossingen geven je tuin een stijlvolle upgrade

Is je tuin toe aan een nieuwe look? Doordachte verhardingen met klimaatbestendige beplanting, katapulteren hem zo naar de 21ste eeuw. Transformeer je tuin met beton. Wat denk je van een strak terras met Megategels, enorme stapstenen en indrukwekkende zwevende trappen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek enkele verrassende oplossingen voor een tuinmetamorfose van formaat. En doe beroep op een professional voor de verwezenlijking ervan.

Lees meer

Geen plaats voor een tuinhuis? Berg je tuinspullen op in een stijlvolle tuinberging of terraskast

Een compacte tuin heeft zo zijn voordelen. Minder onderhoudswerk en toch een groene cocon om je batterijen op te laden. Maar waar berg je ’s avonds veilig en netjes je tuinspullen en -gereedschap op? We inspireren je graag met twee nieuwe compacte, esthetische opbergoplossingen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.