Tuinoplossingen voor heerlijke buitenmomenten

Hoe afwatering voorzien voor een voordeur, oprit, terras of tuin?

Water is kostbaar. Wat gebeurt er met overtollig regenwater rondom je woning en in je tuin? Je laat het best op een goede manier afvoeren om het te hergebruiken, zodat het drinkwaternet minder belast wordt. Overtollig regenwater in je tuin laat je infiltreren in de bodem, om droogte en wateroverlast te voorkomen, het grondwater aan te vullen en het risico op hittestress te beperken. Ontdek efficiënte oplossingen die je hierbij helpen en maak werk van slim waterbeheer.

Lees meer

12 gouden tips voor een duurzame tuin

Een afnemende biodiversiteit, klimaatverandering, slechtere luchtkwaliteit … Ook onze tuinen lijden eronder. Dan weer is de grond kurkdroog, dan weer is de bodem oververzadigd door felle regenbuien. En wanneer zag u laatst een vlinder in uw tuin? Tijd om de natuur een handje te helpen. Ontdek hoe u van uw tuin een klein maar duurzaam natuurgebied maakt.

Lees meer

Ontdek klassevolle betonoplossingen tijdens de Open Expo Dag van Ebema_Stone&Style

Van een strak en industrieel design tot warme mediterrane accenten, iedereen geeft een andere invulling aan zijn 'Tuin van Eden'. Beton is vaak een een gemene deler in de projecten van Ebema_Stone&Style. Benieuwd? Kom de kracht en veelzijdig van beton ontdekken op hun Open Expo Dag op 11 september 2022. Kijk je ogen uit tijdens een rondleiding door de Ebema_Stone&Style Expotuin waar de vertegenwoordigers je begeleiden naar de beste totaaloplossing voor je tuin, terras of inrit. Welkom! 

Lees meer

Welke planten kiezen voor je tuin?

Planten brengen kleur en leven in de tuin, en maken die aantrekkelijker. Welke planten zijn geschikt voor jouw tuin en gewenste tuinstijl? En waar plaats je ze best? Je tuinaannemer adviseert je graag over de beplanting voor je tuin. Daarbij houdt hij/zij rekening met diverse belangrijke factoren. Ontdek waar je best op let bij het kiezen van planten en vraag je tuinaannemer om advies.

Lees meer

Zonwering inspiratie: welke screens passen bij mij?

Hoe warm wordt het bij jou in huis tijdens de zomer? Ritsscreens houden de warmte buiten en garanderen een gezond en koel binnenklimaat. Zo heb je geen energieslurpende airco meer nodig. Goed voor je comfort, het milieu en je energiefactuur. Maar wat is er zoal mogelijk als je voor screens gaat? Hoe stem je ze af op je woning? Welk type, doek en bediening kies je?

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan