Trends voor een future-proof badkamer

Waterbesparende badkamerkranen: bespaar energie en water zonder comfortverlies

Duizenden liters warm water per jaar besparen? Het kan ook bij jou thuis! Dat hoeft je zelfs geen comfort te kosten. Je hebt er enkel waterbesparende kranen voor nodig. Daarmee bespaar je niet alleen op water, maar ook op energie. Vandaag ontdek je hoe je de switch maakt in je badkamer. Kiezen doe je uit een indrukwekkend assortiment stijlvolle wastafel-, douche- en badkranen met waterbesparende functies. Easy!

Lees meer

Ontdek 5 redenen om ook een waterverzachter aan te schaffen bij je nieuwe badkamer

Ga je een nieuwe badkamer (laten) plaatsen omdat de huidige gerenoveerd wordt of omdat je nog geen badkamer hebt? Dan staan er je heel wat keuzes te wachten. Uit het badkamerassortiment kiezen, de interieurstijl bepalen, de manier van verwarmen en ventileren, … Maar heb je ook al aan de hardheid van je leidingwater gedacht? Zacht water levert je namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom een waterverzachter ook voor je badkamerproject het overwegen waard is.

Lees meer

Besparen op water en energie in de badkamer: laat je geld niet in het afvoerputje verdwijnen

Besparen is het nieuwe sparen. Want geld dat je niet moet uitgeven, blijft op je rekening staan. Wat waterverbruik betreft is er doorgaans alleen in de warme en droge zomermaanden aandacht voor spaarzaamheid. Nochtans loont het om het hele jaar door te besparen op energie en water. En dat kan al met enkele kleine ingrepen. Maak kennis met enkele duurzame sanitaire oplossingen die je hiermee helpen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners