Trends voor een future-proof badkamer

Wat is jouw favoriete badkamerstijl? Ontdek de 7 populairste trends voor de badkamer

De badkamer is meer dan een plek om je op te frissen. Voor velen is het ook dé plaats om helemaal tot rust te komen. Maar welk type badkamer wordt jouw toekomstige ‘wellness at home’? Ieder heeft zo zijn of haar eigen stijl. Keuzestress? Relax! Duik mee in zeven trendy badkamerstijlen en vergemakkelijk zo je keuze.

Lees meer

Waterbesparende badkamerkranen: bespaar energie en water zonder comfortverlies

Duizenden liters warm water per jaar besparen? Het kan ook bij jou thuis! Dat hoeft je zelfs geen comfort te kosten. Je hebt er enkel waterbesparende kranen voor nodig. Daarmee bespaar je niet alleen op water, maar ook op energie. Vandaag ontdek je hoe je de switch maakt in je badkamer. Kiezen doe je uit een indrukwekkend assortiment stijlvolle wastafel-, douche- en badkranen met waterbesparende functies. Easy!

Lees meer

Ontdek 5 redenen om ook een waterverzachter aan te schaffen bij je nieuwe badkamer

Ga je een nieuwe badkamer (laten) plaatsen omdat de huidige gerenoveerd wordt of omdat je nog geen badkamer hebt? Dan staan er je heel wat keuzes te wachten. Uit het badkamerassortiment kiezen, de interieurstijl bepalen, de manier van verwarmen en ventileren, … Maar heb je ook al aan de hardheid van je leidingwater gedacht? Zacht water levert je namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom een waterverzachter ook voor je badkamerproject het overwegen waard is.

Lees meer

Besparen op water en energie in de badkamer: laat je geld niet in het afvoerputje verdwijnen

Besparen is het nieuwe sparen. Want geld dat je niet moet uitgeven, blijft op je rekening staan. Wat waterverbruik betreft is er doorgaans alleen in de warme en droge zomermaanden aandacht voor spaarzaamheid. Nochtans loont het om het hele jaar door te besparen op energie en water. En dat kan al met enkele kleine ingrepen. Maak kennis met enkele duurzame sanitaire oplossingen die je hiermee helpen.

Lees meer

Shop je droombadkamer bij Facq en geniet tot en met 29 april van onweerstaanbare condities

Op zoek naar een badkamer die bij jouw stijl, budget en woonsituatie past? Facq helpt je de badkamer te vinden die op je lijf geschreven is. Bovendien shop je hem tot 29 april met 10% korting* en maak je kans om je badkamer volledig terug te verdienen. Ontdek gauw meer over de onweerstaanbare condities.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.