Toptips voor een goed geïsoleerde gevel

Kun je de warmte in huis bewaren? Of ontsnapt er nog te veel energie? Isolerende materialen aan de buitenkant (en binnenkant) van je woning leveren je energiewinst op. Met welke oplossing pak jij je woning in? Ontdek verschillende isolatietoepassingen.

Isoleren = besparen! Bereken jouw besparing met het Isolatiekompas

Is jouw woning genoeg geïsoleerd om aan de Europese energieambities 2050 te voldoen? En hoeveel kan je besparen bij het isoleren van je dak, muren of vloer? Je checkt het snel met het Isolatiekompas. Je leert meteen hoe dik je moet (na)isoleren en welke isolatieoplossing je best kiest. Eén tool, zoveel antwoorden! 

Lees meer

Feit: met buitengevelisolatie bereik je snel een lage EPC-score

In de woonsector staan er heel wat energiebesparingsmaatregelen voor de deur. Voor veel mensen betekent dit grondige renovatiewerken. Ze vragen zich af: ‘Hoe kan ik mijn woning eenvoudig energiezuiniger maken?’ Een onafhankelijke studie bewijst het: gevelisolatie speelt weldegelijk een cruciale rol.

Lees meer

Geluidsisolerend bouwmateriaal voor optimaal wooncomfort

We wonen in Vlaanderen alsmaar compacter en dichter op elkaar. Maar wat met ons wooncomfort? Om geluidshinder te beperken is (ver)bouwen met sterk geluidsisolerend bouwmateriaal een juiste keuze. Lees hier alles over de voordelen van geluidsisolerende bouwelementen.

Lees meer

Je woning isoleren: dit brengt het op

Europa moedigt het isoleren van woningen aan. Je kunt verschillende delen van je woning aanpakken met isolatie: dak, zolder, muur, vloer en plafond. Maar wat levert het je eigenlijk op? Kom er meer over te weten.

Lees meer

Je gevel vernieuwd en geïsoleerd in één moeite

Een nieuwe look voor je gevel én een verbeterde isolatie van je woning, in één moeite? Inderdaad! Met een gevelsysteem van Sto stapel je de voordelen op. Je geniet van mooie gevels, extra wooncomfort en een besparing op je energiefactuur. 

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners