Tips voor meer kookplezier in de keuken

Een slimme indeling, voldoende opberg- en werkruimte en alles binnen handbereik. Zorgeloos koken vraagt om een goed georganiseerde keuken. Welke praktische oplossingen en stijlvolle looks kunnen het kookplezier in je keuken vergroten? Proef onze dagverse tips.

Je keuken renoveren? Niet zonder deze tips & tricks!

Wil jij je keuken renoveren? Laat je dan eerst inspireren. Kwestie van straks het maximum uit je project te halen. Vandaag ontdek je de geslaagde projecten van tevreden koppels die jou voorgingen. Hoe pakten ze pittige uitdagingen aan om tot hun droomkeuken te komen? En wat leer je eruit? 

Lees meer

Ook met kraan nog een open keukenraam

Je brengt 60 tot 70% van je tijd in de keuken aan de spoeltafel door. Schillen, hakken, wassen, afdruipen, spoelen – en dat terwijl je geniet van een groots uitzicht. De mengkraan onder het raam is meestal het storend element, want daardoor kan je je raam niet openen. Dat is verleden tijd! Met een paar bewegingen ruim je je kraan uit de weg: induwen, uitnemen of neerklappen. Zo open je je raam en wordt ‘een spoeltafel met uitzicht’ werkelijkheid.

Lees meer

Van keuken naar kookparadijs met de features van 2021

De keuken van morgen is eigenlijk de keuken van vandaag. Specialist in keukenoplossingen Franke maakt van jouw keuken een kookparadijs. Want, geef nu toe, wie wil er geen keuken die op vlak van professionaliteit en gebruiksgemak maar ook qua design en elegantie tot de puntjes is uitgewerkt? Met deze features til jij je keuken naar een volgend level!

Lees meer

Altijd binnen handbereik: de perfecte lade-indelingen

De perfecte keukenbeleving, dat wil van Hoecke uit Sint-Niklaas zijn klanten, en bij uitbreiding hun consumenten, bieden. Het familiebedrijf is al decennia gekend voor uitstekend meubelbeslag van Blum en een uitmuntende service. Maar ook de lade-indelingen van Orgalux passen volledig in hun verhaal én in hun voorgemonteerde Blum en TA’OR lades. Ontdek hoe je zonder zorgen met behulp van slimme bestelmanieren de juiste keuzes kunt maken. 

Lees meer

De eigentijdse keuken: check de nieuwste keukensnufjes

Wanneer je je keuken gaat renoveren, heb je vast enkele prioriteiten in je hoofd. Je nieuwe keuken moet bijvoorbeeld praktisch zijn, up-to-date, gepersonaliseerd en volledig naar jouw smaak. Met deze nieuwigheden overtreft je toekomstige keuken je meest hooggespannen verwachtingen. 

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners