Tips voor het vinden van je buitenschrijnwerk

Een schuifraam kiezen: waarop letten?

Wil jij ook graag veel licht en een open gevoel in je woning? Dan zijn schuiframen de ideale oplossing. Maar wist je dat er verschillende systemen bestaan? We geven je graag tips en leggen je uit waar je allemaal op moet letten.

Lees meer

BENOvatietips voor een lagere energiefactuur: isoleren en energiezuinige technieken. Ontdek de premies.

Zoek je een manier om je energiekosten te verlagen? Tip: begin te BENOveren. Pak je woning grondig aan, zo investeer je in je wooncomfort en een zuinigere toekomst. Hoeveel kun je concreet besparen door je dak, muren, ramen en vloer te isoleren? Welke aanpassingen kun je doen in je technieken? Welke premies kun je hiervoor aanvragen? Ontdek de BENOvatietips voor een lagere energiefactuur.

Lees meer

Mijn VerbouwPremie voor ramen en deuren

Heb je renovatieplannen en wil je ook nieuwe ramen plaatsen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor Mijn VerbouwPremie. Mijn VerbouwPremie, de vroegere renovatiepremie, biedt jou een financiële bijdrage wanneer je je ramen vervangt. Ontdek aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Lees meer

Inspirerend project: strak schuifraam brengt licht en groen binnen in woning met kantoor

Een smal bouwperceel omtoveren tot een ruimtelijke en lichtrijke woning, waarin ook een extra segment van BAO-architecten zou komen. Dat is precies wat architect Bert Ceurvelts deed voor zijn woning. Hij koos om met een maximaal uitzicht de tuin achter het huis en de groenzone voor het huis zo veel mogelijk binnen te trekken. Missie meer dan geslaagd, dankzij het ConceptPatio 155-schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan