Tips voor geslaagde DIY-projecten

Verfklus plannen: hoeveel lagen primer heb ik nodig?

Ga je schilderen? Vergeet dan je primer niet. Die zorgt voor een goede hechting van de verf, een egale afwerking en bescherming van de ondergrond. Over het algemeen is primeren een must, wil je een mooi verfresultaat krijgen. Het aantal primerlagen dat je nodig hebt, hangt af van het type primer en de staat van de ondergrond. In sommige gevallen is één laag niet genoeg. Ontdek hoeveel lagen primer jij het beste aanbrengt voor een prachtig verfresultaat.

Lees meer

Goedkoper (ver)bouwen? Maak kennis met Sack Zelfbouw in de nieuwe showroom in Zottegem (vanaf 25/11).

(Ver)bouwen is niet goedkoop, klopt. Gelukkig kan je enorm besparen op de kosten door zelf je technieken te plaatsen. Daar weten ze bij Sack Zelfbouw alles over. Bezoek hun gloednieuwe showroom in Zottegem op afspraak en maak kennis met hun voordelige zelfbouwformule. Je ontdekt er de handige zelfbouwpakketten en krijgt advies van ervaren zelfbouwexperts. Lees er meer over en maak jouw gratis afspraak.

Lees meer

Hoe een verlaagd plafond plaatsen op houten balken?

Een plafond bevestigen op houten balken? Op het eerste zicht geen makkelijk karwei. Tenzij we je op weg helpen met een tutorial: een duidelijk stappenplan voor iedereen die zelf wil klussen. Ontdek in één moeite Atelier Knauf, een online platform met handige tutorials voor uiteenlopende klussen.

Lees meer

Zelf je zekeringkast installeren: hiermee kan het makkelijk, snel en veilig

Ga je renoveren of bouwen, dan kun je eventueel zelf je elektriciteitsinstallatie plaatsen of vernieuwen. Slim, want zo bespaar je op kosten. Ben je wat handig en technisch aangelegd, dan gaat dit vrij vlot. Toch doen veel zelfbouwers nog beroep op professionele hulp bij het installeren en aansluiten van de zekeringkast. Maar wist je dat je dit ook makkelijk zelf kunt? Maak kennis met de handige plug-in zekeringkast met Resi9 XE-systeem.

Lees meer

Zelf vloerverwarming plaatsen: volg het onmisbare stappenplan

Hoe kan ik energiezuinig mijn nieuwe of gerenoveerde woning verwarmen? Het is een veelgestelde vraag bij bouwers en verbouwers. Vloerverwarming wint snel terrein, en terecht. Het zorgt voor gelijkmatige warmte en bespaart energie. Je kan het eenvoudig combineren met zonnepanelen en warmtepompen. Plus, het neemt geen leefruimte in en heeft weinig onderhoud nodig. Door zelf je vloerverwarming te installeren, kan je meer dan 50% besparen op je verbouwbudget. Dat lukt ook als je geen ervaring hebt. Leer hoe je aan de slag gaat en ontdek de voordelige zelfbouwformule van Solyd.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners