Tips voor de doe-het-zelver

Maak zelf je huis slim met Niko Home Control (geschikt voor elke woning)

Wil je jouw woning slimmer maken zonder de muren open te breken om de bekabeling aan te passen? Of wil je stapsgewijs te werk gaan? Met Niko Home Control kan dat. Je installeert het systeem eenvoudig op de bestaande bekabeling in jouw woning.

Lees meer

Reinigen & ontvetten

Waarom zou je tientallen reinigingsproducten verzamelen als het even goed met minder kan? De reinigingsmiddelen van Tec7 hebben diverse toepassingen. Zeven van hun reinigingsmiddelen volstaan voor meer dan 95% van alle verontreinigingen. Je doet dus meer met minder producten. Jouw voordelen: minder uitgaven, minder producten op je schap en het topresultaat dat je van Tec7 gewoon bent.

Lees meer

Badkamer verbouwen? Denk aan vloerverwarming en bespaar dankzij zelfbouw.

Plannen om je badkamer te renoveren? Sta dan zeker eens stil bij de manier waarop jij je badkamer gaat verwarmen. Want als je uit je nieuwe inloopdouche stapt, wil je je vast graag afdrogen in een lekker warme badkamer. Kies je voor vloerverwarming, dan warmt je badkamer gelijkmatig op en is de vloer lekker warm onder je voeten. Bovendien verwarm je heel energiezuinig en efficiënt. Ontdek de voordelen van vloerverwarming in de badkamer en leer hoe je bespaart via zelfbouw.

Lees meer

Hoe creëer je hét kleurenschema voor je interieur en combineer je de gekozen kleuren?

Een interieur dat bij je past, straalt jouw persoonlijkheid uit. Bovendien wil je graag dat je gekozen kleuren goed bij elkaar passen en alles samen één harmonieus geheel vormt. Maar hoe doe je dat? We geven je enkele tips en tricks om een consistent kleurschema voor je interieur te kiezen en tonen je hoe je die gekozen kleuren kan combineren.

Lees meer

Hoe een paal vastzetten in de tuin met Knauf Turbo-Beton®?

Wil je graag een stevige tuinomheining plaatsen? Ontdek dan hoe je makkelijk een paal vastzet met behulp van Knauf Turbo-Beton®. Dit snel hardende beton hoef je niet te mixen en vraagt geen voorbereiding. Je kan er dus meteen mee aan de slag, voor een razendsnelle bevestiging en verankering. Zo is je stabiele tuinpaal in no time een feit! 

Lees meer

Energiemonitoring: de kortste weg naar meer controle en lagere energiekosten

De schommelende energieprijzen, de toegenomen populariteit van hernieuwbare energie, de komst van de digitale meter en het capaciteitstarief … Er beweegt van alles op het vlak van energie. Wil jij je energieverbruik en bijhorende kosten binnen de perken houden? Ontdek dan hoe je je verbruik nauwlettend opvolgt, het slim beheert en zo gericht bespaart. Een dienst zoals Luminus EnergyControl Monitor zorgt voor alle inzichten die je nodig hebt!

Lees meer

Interesse om binnenkort je buitenterras te plaatsen? Ontdek hoe terrasdragers van pas komen.

Regelbare terrasdragers zijn een geweldige optie voor wie een verhoogd oppervlak wil creëren, zoals een terras, zonder dat hiervoor een volledige fundering of draagconstructie bij nodig is. Met regelbare terrasdragers kun je een vlakke ondergrond creëren op een oneffen oppervlak en deze na verloop van tijd, wanneer nodig, aanpassen.

Lees meer

Lijmen, monteren en afdichten: ontdek de 3 helden van Tec7

Lijmen, afkitten of monteren? Dat doe je snel en efficiënt met Tec7. Deze krachtige allrounder is te vinden voor diverse toepassingen. Zo maakt deze kit tal van andere kits en lijmen overbodig. Telkens profiteer je van unieke productvoordelen en een feilloos resultaat. Maar het assortiment ‘lijmen en afdichten’ van Tec7 heeft eigenlijk 3 helden in de rangen. Ontdek snel de volledige line-up!

Lees meer

Vinylvloeren: wat zijn de vloerentrends van 2023?

Rigide vinylvloeren zijn nog steeds ‘hot’. Ook in 2023 zien we deze toppers tussen de populaire vloeren terug. Welke vinylvloeren sieren de hedendaagse interieurs? We overlopen de trends in vinylvloeren voor dit jaar.

Lees meer

Zelf je zekeringkast installeren: hiermee kan het makkelijk, snel en veilig

Ga je renoveren of bouwen, dan kun je eventueel zelf je elektriciteitsinstallatie plaatsen of vernieuwen. Slim, want zo bespaar je op kosten. Ben je wat handig en technisch aangelegd, dan gaat dit vrij vlot. Toch doen veel zelfbouwers nog beroep op professionele hulp bij het installeren en aansluiten van de zekeringkast. Maar wist je dat je dit ook makkelijk zelf kunt? Maak kennis met de handige plug-in zekeringkast met Resi9 XE-systeem.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.