Tips om je woning stijlvol in te richten

Hoe keramisch parket plaatsen?

Een aangenaam en authentiek parket onder je voeten, zonder de nadelen ervan? Dan zit je goed met een keramisch parket, ook wel imitatieparket. Dankzij een duidelijk stappenplan en begeleidende video leg jij je imitatieparket bovendien makkelijk zelf.

Lees meer

Hoe schilder ik een terrazzo-look?

Yes, terrazzo maakt zijn comeback! Wist je dat er nu niet enkel terrazzovloeren, ‑tegels of ‑trappen beschikbaar zijn, maar ook terrazzoverf? Dankzij structuurverf creëer jij een vintage terrazzolook in een mum van tijd!

Lees meer

Hoe perfect vlak vloertegels leggen in de badkamer?

Ga je een vloer met XL-tegels leggen in je badkamer? Dan wil je vast het geheim kennen voor een vlak en egaal resultaat. Wel vooruit: jouw partner in crime is het handige nivelleersysteem voor tegels (KLS) van Knauf. De KLS-kit bevat zowel clips, spieën als een speciale aandruktang. Ontdek je stappenplan met video’s op Atelier Knauf en leg zelf je perfect vlakke badkamervloer met de KLS-kit. Het lukt ook als je geen ervaring hebt!

Lees meer

Stappenplan: hoe een plafond verven?

Een plafond schilderen is niet zo eenvoudig. Je moet boven je hoofd werken en het gaat toch om een grote oppervlakte. Heb je je nog nooit eerder aan deze klus gewaagd? Met dit stappenplan slaag je met glans, zonder frustraties. We doen er onze beste tips bovenop!

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners