Tips om je elektriciteit op punt te stellen

Wonen zonder elektriciteit is haast ondenkbaar, het is de rode draad doorheen onze woningen. Bovendien maken steeds meer innovaties hun intrede. Steek je licht bij ons op en stel je elektrische installatie op punt. 

Doe het zelf: hoe een airco plaatsen via zelfbouw?

Je hoofd koel houden in huis tijdens hete (zomer)dagen? Een zuinige airco is jouw partner in crime! Door je airco zelf te plaatsen met een zelfbouwpakket van Easykit, bespaar je enorm op de kosten van jouw project. Je krijgt begeleiding van een ervaren koeltechnieker, dus er kan niets misgaan. Ontdek hoe het werkt en maak hier je afspraak voor advies op maat.

Lees meer

Plaats je elektrisch verdeelbord correct en op de juiste plaats

Zelf je elektriciteit leggen? Daar hoort ook het installeren van het elektrisch verdeelbord bij. Een zeer technische fase waarbij een juiste plaatsing cruciaal is. Ruban Zelfbouw, de zelfbouwfirma met expertise in het leggen van elektriciteit, verklapt hoe en waar je best een verdeelbord installeert.

Lees meer

Gespot: veilige schakelaars en stopcontacten voor je terras

Licht en elektriciteit op je terras, da’s meer dan handig. Zo geniet je onbezorgd van een gezellige avond op je terras of rond het zwembad. Wat sfeerlicht maakt de avond nog beter. Hou het veilig en kies voor waterdichte schakelaars en stopcontacten. Ontdek de mogelijkheden voor jouw terras en vind je match.

Lees meer

Zonnepanelen plaatsen in 2021: loont het nog de moeite?

Er is tegenwoordig heel wat te doen rond zonnepanelen. Wie nog geen zonnepanelen op zijn dak heeft, vraagt zich af of de investering nog de moeite loont. Zijn zonnepanelen nog rendabel? Hoe haal je er het maximum uit? Hoe bespaar je op de investeringskost? Ontdek de antwoorden op je vragen en leer hoe je zelf je zonnepanelen kunt plaatsen, ook als je geen ervaring hebt.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners