Thuis voelen in een goed ingericht huis

Afwasbare verf voor binnenmuren: hoe de juiste verf kiezen & hoe vlekken afwassen?

Geverfde muren krijgen heel wat te verduren. Kies daarom zeker voor verf die tegen een stootje kan. Want na verloop van tijd kunnen er vuile vlekken of strepen op je geschilderde muur komen. Denk maar chocohandjes, een veeg van een vuile schoen of - erger nog - stift op de muur... Met kwaliteitsverf op je muur heb je dan alvast een streepje voor. Geverfde muren kunnen perfect afgewassen worden, als je het juist aanpakt natuurlijk. 

Lees meer

Hoe keramisch parket plaatsen?

Een aangenaam en authentiek parket onder je voeten, zonder de nadelen ervan? Dan zit je goed met een keramisch parket, ook wel imitatieparket. Dankzij een duidelijk stappenplan en begeleidende video leg jij je imitatieparket bovendien makkelijk zelf.

Lees meer

Leg kleurrijke accenten in je interieur. Ontdek tips om een accentmuur te creëren.

Er wordt steeds vaker voor een accentmuur gekozen. Een donkere accentkleur achter de tv, een structuurverf boven de schouw of een kleurrijk accent in de slaapkamer. Een accentmuur geeft je interieur diepgang en extra pit. Hoe pak je het nu eigenlijk best aan? Welke muur leent zich er het best toe om in een accentkleur geschilderd te worden? En hoe kan je een accent aanbrengen op de muur? Deze tips helpen je op weg.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners