Succesvol doe-het-zelf en zelfbouw: ontdek nuttige tips

Hoe een gyproc wand schilderen? Volg dit stappenplan van experts.

Door je gyproc wand te schilderen, geef je die een afgewerkte look die goed bij jouw interieurstijl past. Maar hoe krijg je die gedroomde gladde afwerking zonder imperfecties? Ontdek een helder stappenplan voor het schilderen van gyproc, opgesteld door de experts van colora. Daarmee transformeer je vlot zelf jouw gyproc wanden, ook als je geen ervaring hebt. Van het afwerken van de gyproc voegen tot het egaal schilderen van je gipsplaten muur. We leggen alles haarfijn uit, zodat jij goed geïnformeerd aan de slag kan.  

Lees meer

Zonder ervaring zelf (ver)bouwen? Ontdek een voordelige succesformule.

Ga je bouwen of verbouwen? Dan ben je vast van plan om allerlei vakmannen in te huren. Maar ervaren vaklui zijn niet goedkoop, bovendien moet je rekening houden met lange wachttijden. Gelukkig bestaat er een manier om volledig zelf je planning te bepalen, en tegelijk stevig te besparen op de kosten van je project: zelf aan de slag gaan met begeleiding. Ontdek een zelfbouwformule die speciaal is ontwikkeld voor klussers met weinig of geen voorkennis. Van het installeren van je ventilatie tot het renoveren van je badkamer: zelf (ver)bouwen was nooit zo eenvoudig. 

Lees meer

Benieuwd naar energiebesparende oplossingen voor je woning? Krijg advies van een Niko Energy Expert!

Of je nu een nieuwbouwproject begint, gaat verbouwen of je huidige woning wilt optimaliseren, Niko Home Control biedt jou de snelste manier om je woning energiezuinig te maken. Maar hoe begin je daar nu aan? Gebruik de Niko Energy Expert Matchmaker en vind jouw ideale Niko Energy Expert. Die geeft je met plezier vrijblijvend advies op maat en kostbare ondersteuning bij je project. Zorgeloos traject: check!

Lees meer

Hoe een hellend dak isoleren met Expert Alukraft glaswol?

Een goed geïsoleerd dak is essentieel voor een comfortabel en energiezuinig huis. In dit artikel leer je hoe je een hellend dak kan isoleren met behulp van Expert Alukraft glaswol, een hoogwaardige isolatieoplossing. Expert Alukraft glaswol van Knauf Insulation is speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig geplaatste dakspanten. Het heeft een hoge isolatiewaarde, dempt geluid en is eenvoudig te plaatsen. Meer moet dat niet zijn! 

Lees meer

Zelf je zekeringkast installeren: hiermee kan het makkelijk, snel en veilig

Ga je renoveren of bouwen, dan kun je eventueel zelf je elektriciteitsinstallatie plaatsen of vernieuwen. Slim, want zo bespaar je op kosten. Ben je wat handig en technisch aangelegd, dan gaat dit vrij vlot. Toch doen veel zelfbouwers nog beroep op professionele hulp bij het installeren en aansluiten van de zekeringkast. Maar wist je dat je dit ook makkelijk zelf kunt? Maak kennis met de handige plug-in zekeringkast met Resi9 XE-systeem.

Lees meer

Sneller renoveren? Gebruik FoamTack voor supereenvoudig verlijmen.

Wil jij makkelijk bouwmaterialen zoals cellenbetonblokken of gipskarton verlijmen? Enkel en alleen door het juiste lijmproduct te kiezen, bespaar je veel tijd en energie. Bye bye zware lijmmortel of kleefgips, die veel materiaal en veel voorbereiding vragen. Want verlijmen kan sneller en een stuk eenvoudiger, zonder in te leveren op kwaliteit. Ontdek FoamTack van Tec7, een krachtig lijmschuim met unieke productvoordelen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan