Stijlvol buitenschrijnwerk voor een welkom ontvangst

Je ramen, deuren, garagepoort en zonwering worden het eerst opgemerkt als men bij jou aan de deur staat. Is het plaatje compleet, of kan die eerste indruk beter? Waar let je zoal op? Ontdek onze tips om je bezoek hartelijk te ontvangen en zelf ook aangenaam thuis te komen.

Het juiste buitenschrijnwerk kiezen: met deze tips zit je gebeiteld

Nodig je iemand voor het eerst bij je thuis uit, dan is een goede eerste indruk belangrijk. En die krijgt men al wanneer men aan je voordeur staat. Buitenschrijnwerk kies je dus niet onbezonnen. Waar houd je rekening mee als je nieuwe ramen, deuren, garagepoorten en zonwering kiest? We overlopen het even voor je.

Lees meer

Hoe kies je het juiste zonweringsdoek? Ontdek onze tips.

Bij buitenzonwering is het esthetische aspect heel erg van belang. Je gaat voor screens die passen bij de ramen van je woning, met een strak design dat zoveel mogelijk versmelt met de stijl van de gevel. Lees hier welk montagesituaties bij jou mogelijk zijn. Het is echter niet enkel een kwestie van smaak, het functionele aspect speelt toch de hoofdrol. Zo is het juiste doek kiezen voor jouw zonnescreens wikken en wegen. We geven je enkele tips.

Lees meer

Soorten garagepoorten: dit zijn de voor- en nadelen per type

Je kijkt uit naar een nieuwe garagepoort, maar je hebt zo je twijfels over de juiste keuze. Er zijn immers diverse types garagepoorten, met verschillende eigenschappen en uitzichten. Welke garagepoort past bij jou? We sommen de voor- en nadelen op per soort. Zo vind je vast snel je match! 

Lees meer

Zonwering installeren? Hier let je best op!

In onze steeds beter geïsoleerde woningen vormt oververhitting in de zomer een permanente dreiging. Reden te meer om in elke nieuwbouw of renovatie plaats te voorzien voor zonwering. Maar wat is de meest efficiënte methode?

Lees meer

Ontdek de geschikte doekzonwering voor elk raam

Grote raampartijen blijven populair. Maar de voorbije hete zomers zitten nog vers in het geheugen, inclusief de hittegolven en warmterecords. Sta dus zeker stil bij de meest efficiënte zonwering, zodat je de binnentemperatuur én daglichtinval optimaal beheert. Ontdek een oplossing voor elk type raam: dak-, hoek-, schuifraam of vliesgevel, van nieuwbouw tot na-installatie.

Lees meer

Aluminium ramen: welk raamprofiel past bij jouw bouwstijl?

Aluminium raamprofielen zijn er in verschillende soorten en kleuren. Dat maakt ze geschikt voor elke bouwstijl. Daarnaast zijn ze erg duurzaam, goed geïsoleerd, onderhoudsvriendelijk en bieden ze een grote stabiliteit waardoor grote, slanke ramen mogelijk zijn. Maar welk aluminium raamprofiel past het best bij de stijl van jouw woning?

Lees meer

Screens, voor een zorgeloze zomerdag en -nacht

Bij een winterzonnetje kun je zalig genieten van de warme zonnestralen die door het vensterglas naar binnen schijnen. In de zomer kunnen deze zonnestralen snel storend en oncomfortabel warm worden. Gelukkig kun je de zon met buitenzonwering de hele dag door beheersen. Maar ook ’s nachts profiteer je van de voordelen van screens. Ontdek in dit artikel hoe.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners