Steek zelf de handen uit de mouwen

Een houten schutting schilderen? Dat doe je zo!

Met de lentekriebels in het land wordt het wel eens tijd om onze handen uit de mouwen te steken. Heb jij recent een houten schutting of tuinhek aangeschaft, of wil je jouw vergrijsd tuinhek een nieuw leven inblazen? Wij helpen jou op weg!

Lees meer

Hoe perfect vlak vloertegels leggen in de badkamer?

Ga je een vloer met XL-tegels leggen in je badkamer? Dan wil je vast het geheim kennen voor een vlak en egaal resultaat. Wel vooruit: jouw partner in crime is het handige nivelleersysteem voor tegels (KLS) van Knauf. De KLS-kit bevat zowel clips, spieën als een speciale aandruktang. Ontdek je stappenplan met video’s op Atelier Knauf en leg zelf je perfect vlakke badkamervloer met de KLS-kit. Het lukt ook als je geen ervaring hebt!

Lees meer

Elektriciteit leggen: tips voor het uittekenen van de verlichting

Op welke plaatsen in je woning wil je verlichting voorzien? Daar denk je best al over na nog voor de ruwbouw is gestart. Als je zelf je elektriciteit legt met een zelfbouwpakket van Ruban Zelfbouw, kun je je elektriciteitsplan én lichtplan laten uittekenen door een van hun interieurvormgevers. Het levert je bovendien een stevige besparing op. Ontdek hoe het werkt en scoor tips voor het uittekenen van je verlichting.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan