Start met een goede basis: de ruwbouw

Smalle bakstenen van Vandersanden: lichter voor het milieu én uw budget!

Worden smalle bakstenen op termijn de nieuwe standaard? Best mogelijk! Vandersanden neemt smalle gevelstenen, onder de naam S-line®, op in zijn assortiment. Met deze smalle bakstenen bewijst u het milieu een dienst. In een moeite komt u 10% goedkoper uit dan wanneer u kiest voor een klassiek formaat. En dat zonder toe te geven op kwaliteit. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om duurzame keuzes te maken voor uw (ver)bouwproject.

Lees meer

De ideale gevelsteen voor je woning? Zo gevonden met deze online tools!

Een gevelsteen kiezen, daar trek je best wat tijd voor uit. Je keuze bepaalt immers voor jaren de uitstraling van je woning. Een gevel met Terca-gevelstenen bijvoorbeeld, gaat makkelijk 100 jaar mee. Hoe kies je slim uit de vele collecties, formaten, kleuren en structuren? Daarbij helpen de handige tools van Wienerberger. Daarmee kom je snel je ideale match op het spoor: de gevelsteen die perfect bij je woning past.

Lees meer

Cedral sidings als gevelbekleding: een slimme keuze voor jouw (ver)bouwproject

Wil jij je gevels een hedendaagse uitstraling geven? Als je ze bekleedt met Cedral sidings krijg je een duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat. In dit artikel lees je waarom Cedral gevelstroken vanuit meerdere opzichten een slimme keuze zijn. Waarom vraag je geen gratis staal aan om kennis te maken met dit vezelcement bouwmateriaal? Je ontdekt meteen of je gekozen kleur een match is met je schrijnwerk.

Lees meer

Platdakvensters installeren in je nieuwbouw: dit moet je weten

De platdakvensters van Skylux zijn ontworpen om maximale hoeveelheden daglicht binnen te laten in je woning. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke en gezonde lichtbron, maar creëert ook een aangename sfeer in je huis. Ga je een nieuwe woning bouwen, dan is het belangrijk om vanaf het begin te denken aan het binnenbrengen van daglicht in je huis. Heb je een plat dak, dan is één van de beste manieren om dit te doen door platdakvensters te installeren tijdens de ruwbouwfase.

Lees meer

Je woning energiezuiniger maken? Isoleer en renoveer je gevels tegelijk, met een Sto-gevelsysteem.

Je woning verwarmen is allesbehalve goedkoop. Is jouw woning niet goed geïsoleerd? Dan betaal je bovendien voor energie waar je niets aan hebt. Dat kan beter. Eerst isoleer je je dak, daarna pak je je gevels aan. Met een gevelsysteem van Sto voorkom je dat er zo’n 20% van de warmte in huis, ontsnapt via de muren. Bovendien krijgen je gevels een nieuwe look naar keuze. Een echte gevel make-over!

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan