SOS keukenhulp: vind je ideale keuken

Een keuken kopen: welke stappen doorloop je?

Een nieuwe keuken kopen, het is een uitdaging waarbij heel wat komt kijken. Van het plannen en ontwerpen tot het vinden van de juiste materialen en apparatuur. Ontdek alvast de stappen die je doorloopt bij het aankoopproces van een keuken. Zo weet je perfect wat je te wachten staat als je straks je keuken gaat kiezen en kopen. Want voor deze aankoop ga je niet over één nacht ijs, toch?

Lees meer

Welk type keukenster ben jij? Doe de test en ontdek keukenoplossingen op jouw maat.

De keuken is jouw podium waar je experimenteert, innoveert en culinaire grenzen verlegt. Hoe jouw stage eruit moet zien? Dat hangt af van het type performer dat erop zal staan. Doe hier de keukenquiz en ontdek welk type keukenster jij bent. Je leert meteen met welke handige keukenoplossingen jij de beste show neerzet. Geef je podium vorm, leef je uit en laat maar komen die staande ovatie voor lekker eten, sfeer en gezelligheid! 

Lees meer

Wat is de prijs van een nieuwe keuken?

Wat is de prijs van een nieuwe keuken? Het is wellicht een van de eerste vragen als je denkt aan een nieuwe keuken. Hoeveel jouw nieuwe keuken uiteindelijk zal kosten, is afhankelijk van verschillende factoren. Dat maakt het moeilijk om keukens te vergelijken. Bepaalde keukens kunnen er identiek uitzien, maar toch een verschillende prijs hebben. Hoe komt dat precies, en welke elementen hebben invloed op de prijs van een nieuwe keuken? Ontdek het snel en bereken hier de prijs van jouw droomkeuken

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners