Smaakvolle keukentrends

De keuken heeft een glansrol gekregen in het interieur. En dat mag gezien worden. In welke nieuwe setting demonstreer jij binnenkort je kookkunsten? Voeg smaak toe aan je woning, proef de laatste trends en looks voor keukens en vind jouw favoriet. 

Keukentrends 2021: welke is jouw favoriet?

Renoveer jij binnenkort je keuken? Dan raden we je aan om eerst de nieuwste keukentrends te ontdekken. Kwestie van geen enkel vernieuwend idee te missen. Vorig jaar gingen we met z’n allen voor stoere, natuurlijke materialen. Maar wat wordt het dit jaar? Laat je inspireren en zorg voor een schitterend effect in jouw nieuwe keuken.

Lees meer

De eigentijdse keuken: check de nieuwste keukensnufjes

Wanneer je je keuken gaat renoveren, heb je vast enkele prioriteiten in je hoofd. Je nieuwe keuken moet bijvoorbeeld praktisch zijn, up-to-date, gepersonaliseerd en volledig naar jouw smaak. Met deze nieuwigheden overtreft je toekomstige keuken je meest hooggespannen verwachtingen. 

Lees meer

Altijd binnen handbereik: de perfecte lade-indelingen

De perfecte keukenbeleving, dat wil van Hoecke uit Sint-Niklaas zijn klanten, en bij uitbreiding hun consumenten, bieden. Het familiebedrijf is al decennia gekend voor uitstekend meubelbeslag van Blum en een uitmuntende service. Maar ook de lade-indelingen van Orgalux passen volledig in hun verhaal én in hun voorgemonteerde Blum en TA’OR lades. Ontdek hoe je zonder zorgen met behulp van slimme bestelmanieren de juiste keuzes kunt maken. 

Lees meer

Ook met kraan nog een open keukenraam

Je brengt 60 tot 70% van je tijd in de keuken aan de spoeltafel door. Schillen, hakken, wassen, afdruipen, spoelen – en dat terwijl je geniet van een groots uitzicht. De mengkraan onder het raam is meestal het storend element, want daardoor kan je je raam niet openen. Dat is verleden tijd! Met een paar bewegingen ruim je je kraan uit de weg: induwen, uitnemen of neerklappen. Zo open je je raam en wordt ‘een spoeltafel met uitzicht’ werkelijkheid.

Lees meer

Van keuken naar kookparadijs met de features van 2021

De keuken van morgen is eigenlijk de keuken van vandaag. Specialist in keukenoplossingen Franke maakt van jouw keuken een kookparadijs. Want, geef nu toe, wie wil er geen keuken die op vlak van professionaliteit en gebruiksgemak maar ook qua design en elegantie tot de puntjes is uitgewerkt? Met deze features til jij je keuken naar een volgend level!

Lees meer

Een keukenkast in laminaat, lak of fineer?

Het keukenfront is net als de look van het werkblad heel bepalend voor het uitzicht van je keuken. Laat je materiaalkeuze niet enkel afhangen van de gekozen stijl, maar denk ook aan het gebruikscomfort. Je goed informeren is daarom van groot belang.

Lees meer

Een dampkap ingebouwd in het werkblad? Dit moet je weten

Dampkappen bestaan er in allerlei vormen en maten. Met de stijgende populariteit van keukeneilanden ontstonden er creatieve oplossingen om kookdampen subtiel af te voeren. Met een dampkap in het werkblad of in de kookblad bijvoorbeeld. Ontdek meer over deze innovatie.

Lees meer

Zelf wandtegels plaatsen in de keuken: tips en stappenplan

Tegels blijven een populaire keuze voor een spatwand in de keuken. En het leuke is dat je ze ook zelf kunt plaatsen. Heb je nog nooit getegeld? Geen probleem, met de juiste info, materiaal en je beste doe-het-zelf skills plaats je vlot je eigen tegelspatwand. Wat moet je weten? Ontdek onze adviezen.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners