Smaakvolle keukenoplossingen voor fijnproevers

Keukenwerkblad kiezen: welke materialen zijn onderhoudsvriendelijk?

Een prachtig werkblad als blikvanger in je keuken? Een topidee! Maar je wil er geen slaaf van worden. Door een onderhoudsvriendelijk keukenwerkblad te kiezen, bewijs je jezelf een enorme dienst. Een onderhoudsvriendelijk werkblad is minder gevoelig voor vlekken, krassen en andere beschadigingen. Dat betekent niet alleen minder zorgen, maar ook minder poetswerk. Naast tijd bespaar je ook geld, want een onderhoudsvriendelijk keukenwerkblad gaat langer mee. Ontdek welke materialen voor werkbladen uitblinken in onderhoudsvriendelijkheid en kies slim. 

Lees meer

Welke keukentrends van 2024 passen bij jou?

Zin om frisse ideeën op te doen voor je nieuwe keuken? Duik dan samen met ons in de keukentrends van 2024. We hebben het over kleuren, vormen, indeling, materialen en opbergmogelijkheden. Je zal zien, er is voor elk wat wils. Kies de trends die jou aanspreken en maak jouw keuken tijdloos, innovatief en functioneel. Dankzij de begeleiding van Dovy-keukenexperts integreer je jouw favoriete trends naadloos in jouw nieuwe keuken. Hier gaan we! 

Lees meer

Gespot: stijlvolle keukenoplossingen geïnspireerd door de 4 natuurelementen

De elementen water, aarde, lucht en vuur vormen de essentie van de natuur. Samen handhaven ze het delicate evenwicht op aarde. Keukenexpert Franke vertaalt deze perfecte wetenschap naar onze keuken door de natuurelementen te verwerken in haar ontwerpen. De vier elementen vullen elkaar naadloos aan, waardoor het hart van de woning gestroomlijnder en inclusiever wordt. Dat alles bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is, is vanzelfsprekend. Ontdek de elementaire keuken en laat je inspireren door Franke’s innovatieve oplossingen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners