Smaakvolle ingrediënten voor je droomkeuken

Heb je trek in een nieuwe keuken? We schotelen je graag enkele innovatieve oplossingen voor. Zowel praktisch als smaakvol. Klaar om je kookkunsten te demonstreren?

Ook met kraan nog een open keukenraam

Je brengt 60 tot 70% van je tijd in de keuken aan de spoeltafel door. Schillen, hakken, wassen, afdruipen, spoelen – en dat terwijl je geniet van een groots uitzicht. De mengkraan onder het raam is meestal het storend element, want daardoor kan je je raam niet openen. Dat is verleden tijd! Met een paar bewegingen ruim je je kraan uit de weg: induwen, uitnemen of neerklappen. Zo open je je raam en wordt ‘een spoeltafel met uitzicht’ werkelijkheid.

Lees meer

De perfecte kraan voor jouw keuken

Jouw goede smaak in de keuken: op je bord, maar zeker ook in je interieur. Een uitgesproken trendy accent hoort daar zeker en vast bij. Waar vroeger de nuance lag dankzij gekleurde tegels of een uitgesproken lijnenspel in het werkblad, gaat de voorkeur vandaag uit naar de extra finishing touch. Franke presenteert daarom haar collecties royaal kraanwerk in champagne goud, koper, industrieel zwart en antraciet. Een subtiel, maar kleurrijk effect om je kookparadijs te verrijken. Ga je voor contrast of een passende kleurschakering? Maak van je kraanwerk het verlengde van je stijlvolle keuken!

Lees meer

Je keuken renoveren? Niet zonder deze tips & tricks!

Wil jij je keuken renoveren? Laat je dan eerst inspireren. Kwestie van straks het maximum uit je project te halen. Vandaag ontdek je de geslaagde projecten van tevreden koppels die jou voorgingen. Hoe pakten ze pittige uitdagingen aan om tot hun droomkeuken te komen? En wat leer je eruit? 

Lees meer

De moderne, landelijke keuken: traditionele gezelligheid

Thuiskomen na een lange dag werken en tot rust komen in je eigen huis. De perfecte manier om een dag af te sluiten! Een gezellige keuken laat je de stress meteen vergeten en de dagelijkse zorgen achter je laten. Ontdek onze tips over hoe je je moderne landelijke keuken kunt transformeren tot een plek waar het hele gezin zich thuis voelt.

Lees meer

Van keuken naar kookparadijs met de features van 2021

De keuken van morgen is eigenlijk de keuken van vandaag. Specialist in keukenoplossingen Franke maakt van jouw keuken een kookparadijs. Want, geef nu toe, wie wil er geen keuken die op vlak van professionaliteit en gebruiksgemak maar ook qua design en elegantie tot de puntjes is uitgewerkt? Met deze features til jij je keuken naar een volgend level!

Lees meer

De eigentijdse keuken: check de nieuwste keukensnufjes

Wanneer je je keuken gaat renoveren, heb je vast enkele prioriteiten in je hoofd. Je nieuwe keuken moet bijvoorbeeld praktisch zijn, up-to-date, gepersonaliseerd en volledig naar jouw smaak. Met deze nieuwigheden overtreft je toekomstige keuken je meest hooggespannen verwachtingen. 

Lees meer

Een keukenkast in laminaat, lak of fineer?

Het keukenfront is net als de look van het werkblad heel bepalend voor het uitzicht van je keuken. Laat je materiaalkeuze niet enkel afhangen van de gekozen stijl, maar denk ook aan het gebruikscomfort. Je goed informeren is daarom van groot belang.

Lees meer

Zelf wandtegels plaatsen in de keuken: tips en stappenplan

Tegels blijven een populaire keuze voor een spatwand in de keuken. En het leuke is dat je ze ook zelf kunt plaatsen. Heb je nog nooit getegeld? Geen probleem, met de juiste info, materiaal en je beste doe-het-zelf skills plaats je vlot je eigen tegelspatwand. Wat moet je weten? Ontdek onze adviezen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners