Slimme ingrepen om je woning duurzaam te maken

Isoleren, de ultieme tip voor een lagere energiefactuur

Nu de energieprijzen zo hoog zijn, worden we overal bestookt met tips om minder energie te verbruiken. Maar de voordeligste energie is nog steeds de energie die je niet verbruikt. De buitenschil van je woning isoleren is in dit kader een belangrijke ingreep. Ga de renovatie-uitdaging aan! Ontdek de isolatieoplossingen waarmee je je energiefactuur verlaagt, en investeer zo in een duurzamere toekomst.

Lees meer

BENOvatietips voor een lagere energiefactuur: isoleren en energiezuinige technieken. Ontdek de premies.

Zoek je een manier om je energiekosten te verlagen? Tip: begin te BENOveren. Pak je woning grondig aan, zo investeer je in je wooncomfort en een zuinigere toekomst. Hoeveel kun je concreet besparen door je dak, muren, ramen en vloer te isoleren? Welke aanpassingen kun je doen in je technieken? Welke premies kun je hiervoor aanvragen? Ontdek de BENOvatietips voor een lagere energiefactuur.

Lees meer

Duurzaam (ver)bouwen: isoleer grondig voor een laag energieverbruik

Duurzaam (ver)bouwen is een must, en lang niet alleen omdat de overheid het promoot. Het is voordelig voor het milieu, je comfort én je budget. Je bespaart op je energiefactuur, terwijl je comfort erop vooruitgaat. Voorwaarde is wel dat je je project op de juiste manier aanpakt. De belangrijke eerste stap? Isoleren! En dan hebben we het niet alleen over dakisolatie. Om grote warmteverliezen tegen te gaan, heb je ook gevelisolatie nodig.

Lees meer

Stijgende energieprijzen? Prijs van propaangas blijft stabiel.

Terwijl de prijzen van aardgas, stookolie, elektriciteit en houtpellets enorm gestegen zijn, is de propaanprijs al de hele tijd stabiel. Bovendien is het maar half zo duur als aardgas. Hoe komt dit? Hoe zit het met de voorraden en beschikbaarheid van propaangas en wat zijn de voordelen? Loont het om de overstap te maken? Ontdek het hier.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan